Αχιλλέας Αχιλλείου: «Τρισάθλια τα αποδυτήρια του γηπέδου της Ι.Μ. Δημητριάδος»

Παραθέτοντας και φωτογραφικό υλικό από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Ι.Μ. Δημητριάδος, όπου αντιμετώπισε το Σάββατο (8/12) τη Δημητριάδα για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΘ, ο Αχιλλέας Αχιλλείου καταγγέλλει μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook την κατάσταση που επικρατεί σ’ αυτά και την οποία χαρακτηρίζει τρισάθλια.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Αχιλλέα Αχιλλείου τονίζουν:

«Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους για το θέαμα που αντικρίζει κανείς πηγαίνοντας στα αποδυτήρια του γηπέδου της Ι.Μ. Δημητριάδος.
Στο κατά τα άλλα “στολίδι με πλαστικό χλοοτάπητα” και γύρω-γύρω γεμάτο σκουπίδια, τα υποτιθέμενα αποδυτήρια είναι επιεικώς απαράδεκτα, αφού θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο…
Και το γήπεδο υποτίθεται πως ανήκει πού; Στον Δήμο Βόλου ή στην Ι.Μ. Δημητριάδος;
Ποιοι είναι οι αρμόδιοι; Θεωρείται σωστό οι ομάδες που καλούνται να παίξουν στο γήπεδο Δημητριάς να είναι υποχρεωμένες να ετοιμάζονται σε τέτοιες συνθήκες; Οι συνθήκες υγιεινής των αποδυτηρίων είναι επικίνδυνες και πρέπει να διασφαλίζεται πρωτίστως η υγεία όσων τα χρησιμοποιούν.

Και η διοργανώτρια αρχή Ε.Π.Σ.Θ., όπως πληροφορηθήκαμε, έχει διαμαρτυρηθεί για την όλη κατάσταση,  αλλά φωνή βοώντος…

Ένας αγώνας που δεν έπρεπε καν να αρχίσει λόγω των τρισάθλιων αποδυτηρίων από άποψη υγιεινής. Και όμως προτιμήσαμε να παίξουμε και να μην ακολουθήσουμε άλλη οδό.  Διαιτητές συνέταξαν το φύλλο αγώνα στο ύπαιθρο λόγω ακαταλληλότητας των αποδυτηρίων. Τι και αν το ανέφεραν στο φύλο αγώνα; Δεν έπρεπε καν να ξεκινήσουν τον αγώνα και να μη σφυρίξουν την έναρξή του σεβόμενοι τους φιλοξενούμενους ποδοσφαιριστές που επίσης δεν είχαν νερό, αν και στο αγωνιστικό μέρος ήταν άψογοι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.