Αφοσίωση στην προετοιμασία και δοκιμές για τον Ολυμπιακό Βόλου…

Με τη σκέψη στα φιλικά, αρχής γενομένης το Σάββατο

Mε φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ (16-17/09), ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του, με τα φιλικά να συνεχίζονται, αρχής γενομένης το Σάββατο στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας, απέναντι στον τοπικό Οικονόμο.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, με ώρα έναρξης τις 17:30, με το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακό Βόλου να δοκιμάζει και πάλι αρκετά και πάλι εντός αγωνιστικού χώρου. Βέβαια, άγνωστο είναι αν θα δοκιμάσει και σε αγωνιστική δράση παίκτες που δεν έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς στις προπονήσεις ακόμη γίνονται δοκιμές, όπως αυτή ενός νεαρού τερματοφύλακα τις τελευταίες ημέρες, που προέρχεται από ομάδα της Μακεδονίας.

Σε γενικές γραμμές πάντως, η ομάδα έχει συμπληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της, χωρίς να αποκλείονται όμως και άλλες προσθήκες.

Περιμένουν την «πρώτη» στο ΕΑΚ οι φίλαθλοι

Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου περιμένουν την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της ομάδας στο ΕΑΚ, στο οποίο έχουν γίνει διάφορες εργασίες από πλευράς διοίκησης το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το στοίχημα είναι η κατάσταση του χλοοτάπητα βέβαια, προκειμένου να είναι σε θέση η ομάδα να τον χρησιμοποιήσει από την πρώτη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση. Ωστόσο αφήνεται να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή πριν την έναρξη της Α’ ΕΠΣΘ θα γίνει ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.