«Αγράμματοι οι τοπικοί άρχοντες που μας ειρωνεύονται για το γήπεδο»

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89,5, ο Σάκης Τζήμας αναφέρθηκε στην Πολιτεία και τους τοπικούς φορείς, που δε βοηθούν την προσπάθεια της Νίκης, αλλά αντίθετα την χλευάζουν.
Αναλυτικά αυτή του η τοποθέτηση:
“Τον λόγο μου απέναντι στους χορηγούς της ομάδας τον κράτησα. Δε βγήκε κανένας χαμένος, κάναμε πολλές εκδηλώσεις, προκειμένου να προβληθούν όλοι τους. Η Νίκη έχει γίνει μία επιχείρηση, που πληρώνει τα πάντα. Θα ήθελα να θέσω, όμως, ένα ερώτημα: Ποιος οποιοσδήποτε επιχειρηματίας θα ήταν στην πόλη μας και θα ήλεγχε μια επιχείρηση, που είναι εντάξει σε όλες της τις υποχρεώσεις, που δίνει “ψωμί” σε κόσμο να φάει, που γίνονται συναυλίες και θα είχε τέτοια αντιμετώπιση από τους τοπικούς άρχοντες; Η Νίκη είναι από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Οι τοπικοί άρχοντες οφείλουν να κάνουν κάποια πράγματα να μας βοηθήσουν. Τί έχουν κάνει;
Το μόνο που κάνουν είναι να με ειρωνεύονται για τη δημιουργία του γηπέδου, πρόκειται για αγράμματους. Νόμιμα έχουν γίνει κινήσεις με τον ΟΣΕ, νόμιμα κάνουμε τα σχέδιά μας”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.