Αισιόδοξος για άνοδο του Μαγνησιακού ο Θ. Θεοδώρου: «Δείχνουμε ότι είμαστε κοντά στον στόχο»

Μετά τη νίκη επί της ΑΕ Κιλελέρ

Το 1-0 του Μαγνησιακού επί της ΑΕ Κιλελέρ αρκούσε για να πανηγυρίσουν τα μέλη του συνόλου του Θάνου Θεοδώρου, και να ελπίζουν πλέον βάσιμα στην κατάκτηση μίας εκ των τριών θέσεων για άνοδο στη Γ’ Εθνική, αφήνοντας όπως και ο ίδιος ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας τόνισε, πίσω τους την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Αστέρα Καρδίτσας.

«Είναι ένα δεύτερο σημαντικό παιχνίδι μέσα σε μία εβδομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε τόσες ευκαιρίες. Ξέραμε το διαφορετικό στυλ παιχνιδιού της ομάδας που ήταν και πρωτοπόρος. Για εμάς ήταν τελικός και αυτό είχαμε στο μυαλό μας. Τους τελικούς πρέπει να τους κερδίζεις αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Όλα τα παιδιά στην ομάδα είχαμε αφήσει εντελώς έξω το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, συγκεντρωθήκαμε σ’ αυτό» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο έμπειρος τεχνικός σημείωσε: «Πιέσαμε από την αρχή για ν’ ανοίξουμε το σκορ και το καταφέραμε. Μετά σε συνδυασμό με κάποιους γρήγορους τραυματισμούς που προέκυψαν καταφέραμε να παίξουμε λίγο πιο έξυπνα αυτήν τη φορά και «κλειδώσαμε» το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε στις κόντρες να έχουμε κάνει ένα δεύτερο και πιθανά και ένα τρίτο γκολ. Δεν προέκυψε… μέχρι το τέλος είχαμε ένα ωραίο και δυναμικό παιχνίδι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το σκορ. Τα καταφέραμε και αυτό είναι το σημαντικό».

Οπότε ο Μαγνησιακός αγγίζει την άνοδο; Σύμφωνα με τον Θάνο Θεοδώρου απομένει το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΣ Μετέωρα! «Δείχνουμε ότι είμαστε κοντά στον στόχο. Να παραμείνουμε σοβαροί, να ξεκουραστούμε, να μπορέσουμε ίσως από την επόμενη Κυριακή να «κλειδώσουμε» την άνοδο» τόνισε, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον Γιώργο Κρανιά, που αγωνίστηκε βασικός απέναντι στην ΑΕ Κιλελέρ.

«Για τον Γιώργο είναι ένα παιδί υπόδειγμα αθλητή που συμμετέχει όποτε και όσο χρειαστεί για την ομάδα. Είναι από τα παιδιά που συνεχίζουν χωρίς ποτέ να ρωτήσουν αν θα παίξει λίγο, πολύ, τι θέση κτλ. Είχε καιρό να παίξει βασικός αλλά ήταν έτοιμος για το ξεκίνημα και την τακτική που θέλαμε ν’ ακολουθήσουμε. Ελπίζω αυτό να είναι παράδειγμα για όλους τους υπόλοιπους αθλητές σ’ αυτό το επίπεδο, για να βοηθούν την ομάδα και να ευχαριστιούνται αυτό που γίνεται» τόνισε ο προπονητής του Μαγνησιακού.

«Βήμα βήμα για την άνοδο»

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κρανιάς, αθλητικό γέννημα-θρέμμα του Μαγνησιακού, δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος και για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι και για το τελικό αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ειδικά για μένα που ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Μαγνησιακού. Ήταν το πιο σημαντικό στην καριέρα μου. Σιγά σιγά, βήμα βήμα προσπαθούμε για την άνοδο. Παλέψαμε από την αρχή μέχρι το τέλος, όλοι προσπαθήσαμε για το καλύτερο και καταφέραμε να κερδίσουμε, και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια» δήλωσε ο παίκτης της βολιώτικης ομάδας.

«Έχουμε τελικό μπροστά μας»

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο εκ Ριζόμυλου ορμώμενος Αλέκος Κουβελάς έκανε λόγο για τελικό που έχει μπροστά η ΑΕ Κιλελέρ.

Χαρακτηριστικά επεσήμανε: «Έγινε ένα παιχνίδι σε αθλητικό πλαίσιο, πολύ δυνατό. Ήμασταν λίγο άτυχοι καθώς είχαμε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αλλά και του δεύτερου μέρους. Σε κάποιο διάστημα είχε και ο Μαγνησιακός. Τα δώσαμε όλα, είμαστε κουρασμένοι, αλλά οφείλουμε σε μία ώρα να το ξεχάσουμε να πάμε την Κυριακή να δώσουμε έναν τελικό (σ.σ. η ΑΕ Κιλελέρ υποδέχεται τον ισόβαθμο πλέον Αστέρα Σταυρού) για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο προπονητής της ΑΕ Κιλελέρ Κώστας Κατσάρας, από την πλευρά του στάθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η ομάδα του δεν είναι συνηθισμένη να παίζει σε πλαστικό χλοοτάπητα. «Δυστυχώς δεν ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 15-20 λεπτά. Δεν πατήσαμε καλά, δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του ιδιαίτερου πλαστικού γηπέδου. Εκεί πάτησε καλύτερα ο αντίπαλος που προηγήθηκε με ένα στημένο. Μετά την προσωρινή διακοπή ήμασταν καλύτεροι και είχαμε και δύο ευκαιρίες» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε πολύ. Ο αντίπαλος όντας έμπειρος έπαιξε στο μισό γήπεδο και στην κόντρα, όπως έπρεπε να παίξει. Το αποτέλεσμα βάσει της εικόνας και των ευκαιριών, αφού και ο αντίπαλος έβαλε γκολ, είναι δίκαιο. Εμείς έχουμε τελικό την Κυριακή και εύκολα ή δύσκολα, μέσα από τις Συμπληγάδες θα τα καταφέρουμε».

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.