Αήττητος για οκτώ ματς ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου

Κλίμα θετικό, ψυχολογία ανεβασμένη μετά την ισοπαλία στην πιο δύσκολη για τους ερυθρόλευκους έδρα του πρωταθλήματος, αυτή της Νίκης, αλλά αυτό που λείπει στον Ολυμπιακό Βόλου μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με ομάδες της πρώτης γραμμής, που κόστισαν και την απώλεια όχι μόνο της πρώτης αλλά και της δεύτερης θέσης, είναι η επιστροφή στα τρίποντα.

Αναμφίβολα αυτό επιβάλλεται να γίνει με τον Εθνικό Φιλιππιάδας την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, αλλά και να συνεχιστεί με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας στο τελευταίο χρονικά ματς του 2016, ώστε μετά με τις μεταγραφές και τις όποιες αποχωρήσεις η ομάδα πιο ενισχυμένη και με τον Τίμο Καβακά να έχει περάσει τα πράγματα που αυτός θέλει και να έχει μάθει πολύ περισσότερο την ομάδα, να ξεκινήσει το 2017, με στόχο την άνοδο. Το θετικό είναι ότι εκτός του Μπρίτος, που ακόμη δεν μπορεί να υπολογιστεί επακριβώς ο χρόνος επιστροφής του, όλοι οι άλλοι παίκτες είναι εντάξει, ενώ δεν υπάρχουν και προβλήματα τιμωριών.

Στον Ολυμπιακό έμαθαν πλέον ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο και με το ίδιο σκεπτικό θα αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Και βεβαίως δε θα μπορούσαν να κάνουν κι αλλιώς από τη στιγμή που η ομάδα του νομού Πρέβεζας είναι αήττητη για οκτώ συναπτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα κι αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη.

Συγκεκριμένα μετά το πολύ κακό της ξεκίνημα με τρεις ήττες από Νίκη (0-2) και Απόλλωνα Λάρισας εντός έδρας (2-3) και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 4-0 εκτός, η οποία είναι και η μοναδική μακριά από τη Φιλιππιάδα, έχει στη συνέχεια δύο νίκες (με Αστέρα Πετριτή εντός κι Αμβρακία Κωστακιών εκτός) και έξι ισοπαλίες, εκ των οποίων οι τέσσερις λευκές (0-0).

Παράλληλα, αυτές τις οκτώ αγωνιστικές, που συνετέλεσαν, ώστε ν’ ανέβει ο Εθνικός από την τελευταία θέση στην 9η με 12 βαθμούς, έχει βελτιώσει κατακόρυφα την αμυντική του επίδοση, αφού μετά τα εννιά γκολ που δέχτηκε στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις, στη συνέχεια παραβιάστηκε για οκτώ ματς μόνο τρεις φορές η εστία. Όλ’ αυτά σίγουρα, χωρίς να προβληματίζουν, τα υπολογίζουν στον Ολυμπιακό και με δεδομένο ότι θα είναι περισσότερη και από καταστροφική οποιαδήποτε απώλεια θέλουν να μην αφήσουν από την αρχή το περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να πιστέψει σε κάτι καλό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.