Ακαδημία Σκακιστών Βόλου: Συμμετοχές στα πανελλήνια μαθητικά πρωταθλήματα

Τέσσερις μικροί σκακιστές της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου θα συμμετέχουν στα Διαδικτυακά Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μαθητών – Μαθητριών, που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαρτίου 2021.

Με τη συμμετοχή 2 σκακιστών της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Δημοτικών Σχολείων στη διαδικτυακή πλατφόρμα tornelo.com.

Οι 2 μικροί σκακιστές, που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, είναι οι Παπαγεωργίου Γεώργιος και Καραΐσκος Ιωάννης, μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού. Στους αγώνες θα συμμετέχουν περισσότεροι από 700 σκακιστές και σκακίστριες των τάξεων Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, από όλη την Ελλάδα.

Οι αγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε ομίλους κατά τάξη και θα αγωνιστούν με ελβετικό σύστημα 9 γύρων.

Επίσης στη διαδικτυακή πλατφόρμα tornelo.com θα πραγματοποιηθεί και το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Γυμνασίων, όπου συμμετέχουν με την ομάδα του 1ου Γυμνασίου Βόλου άλλοι 2 σκακιστές της Ακαδημίας Σκακιστών Βόλου, οι Πατρίκος Δημήτριος και Τζαμτζής Σάββας.

Oι αγώνες για το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών Δημοτικών Σχολείων και το 1ο Διαδικτυακό Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών Γυμνασίων και Λυκείων θα γινόταν το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαρτίου 2021, αλλά είχαν αναβληθεί λόγω τεχνικού προβλήματος στη διαδικτυακή πλατφόρμα tornelo.com.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.