Ακολουθούν οι επόμενες κινήσεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Συζητήσεις για να κλείσουν όλα τα μείζονα θέματα 

Αφού με ένα ενδιαφέρον (ειδικά από πλευράς σκηνοθεσίας και σκηνικού) βίντεο στα social media η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου επισημοποίησε την παραμονή του Φίλιππου Σκοπελίτη στην ομάδα, αναμένονται και οι επόμενες ανακοινώσεις για ανανεώσεις συμφωνιών και επίτευξη μεταγραφών.

Οικονόμου, Πετράκος και Σταυράκης ακολουθούν σίγουρα, ενώ αναμενόταν και η σχετική απάντηση του Κλεβί Κόλα, με τη διοίκηση να επιθυμεί την παραμονή του παίκτη, ωστόσο ο ίδιος σκεφτόταν και τα επαγγελματικά δεδομένα που ισχύουν, χωρίς ωστόσο ν’ αποκλείεται η επίτευξη συμφωνίας.

Tο όνομα του Δημήτρη Σέττου επίσης έχει έρθει στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους», ενώ αξίζει να επισημανθεί για μία ακόμη φορά ότι η ανανέωση του δυναμικού του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι εκτεταμένη, με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο να θέλει ένα έμπειρο ρόστερ που θα αποδώσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα γίνει για επιστροφή της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Από την άλλη δύο βασικά θέματα καλεί να ξεκαθαρίσει η διοίκηση. Το πρώτο είναι φυσικά το γηπεδικό, με το Βοηθητικό του ΕΑΚ ν’ αναφέρεται σε σχετικά σενάρια, ενώ το δεύτερο έχει να κάνει και με τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου και τα άτομα που θα πλαισιώσουν τον προπονητή καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η τρέχουσα εβδομάδα πάντως αλλά και η επόμενη αναμένονται έντονες από πλευράς ανακοινώσεων, με τον κόσμο να περιμένει το τελικό σχήμα που θα διεκδικήσει την άνοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.