Ακρόπολη: “Νιώθουμε ότι μας κλέβουν”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εναντίον της διαιτησίας εξέδωσε η Ακρόπολη, με αφορμή την αποβολή του Τάσου Κολυμήτρα πολύ νωρίς στον αγώνα του Σαββάτου (17/11) με τον Διαγόρα, ενώ η ομάδα του Σέσκλου κάνει λόγο για τρίτο συνεχόμενο κρούσμα εις βάρος της σφυριγμάτων μετά τα παιχνίδια με Σαρακηνό και Αγία Άννα. Αναλυτικά:

«Νιώθουμε και αισθανόμαστε πως τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές κλέβουν τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας μέσα στο γήπεδο, όσον αφορά το διαιτητικό τρίο!!!

Είπαμε να μην αναφερθούμε μετά το ματς με τον Σαρακηνό και την κακή διαιτησία του κ. Δημητριάδη που με δύο λάθος αποφάσεις του προήλθαν τα εις βάρος μας γκολ, αλλά ήρθε αμέσως μια πιο κακή από τον κ. Χαλβατζάκο και τον βοηθό του, που κοιτούσε ο ένας τον άλλον και τελικά κανείς δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 10ο λεπτό (πράγμα το οποίο θα άλλαζε και τη ροη του ματς με την Αγία Άννα)… Το παραβλέψαμε και αυτό μέχρι να φτάσουμε στο ματς με τον Διαγόρα και τον διαιτητή του ματς κ. Καλατζή, ο οποίος έδειξε στον ποδοσφαιριστή μας απευθείας κόκκινη κάρτα στο 10ο λεπτό άκρως τραβηγμένη, με αποτέλεσμα να αλλάξει το αποτέλεσμα που εκείνη την ώρα ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας μας!

Δεν μπορούσαμε να μη μιλήσουμε άλλο … Αν κάποιους δεν τους αρέσει που η ομάδα μας παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και κάνει βήματα μπροστά, τότε να βγει να μας το πει! Ας το δουν  λίγο οι αρμόδιοι… Νιώθουμε ότι μας κλέβουν…»

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.