Αλ. Βοσνιάδης: «Δεν θα χαρίσουμε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος»

Δηλώσεις Ν. Αθανασίου και Αλεξάντερ Νούρι

«Δεν θα χαρίσουμε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος, παίζουμε για την ομάδα μας και τον κόσμο μας», τόνισε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, μετά τη νίκη στην Καβάλα με 0-2. Αναλυτικά στις δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνας, ανέφερε τα εξής:
«Μία νίκη για εμάς, τρεις βαθμούς με πολύ καλή παρουσία της ομάδος, έχοντας το «πάνω χέρι» σε όλο το παιχνίδι και την κατοχή της μπάλας. Απλώς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ φλύαροι όταν φθάναμε κοντά στην περιοχή και «πετάξαμε» φάσεις εκεί, μιας και δεν ήμασταν προσεκτικοί και πήραμε κάποιες βιαστικές αποφάσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε αυτό, ήρθε η εξαιρετική προσπάθεια του Μιράντα που μας έδωσε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε το πέναλτι. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγε ήρεμα μέχρι το τέλος, θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κι άλλες φάσεις, αλλά ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος παίζει την ύπαρξή του. Είμαστε μία ομάδα –το έχω πει από την αρχή- δεν θα χαρίσουμε κανένα παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα πολύ ταλαιπωρημένη από την προηγούμενη χρονιά, που μας είχαν όλοι στο …σημάδι. Η δική μας ομάδα προσπαθεί να κρατηθεί έξω απ’ όλα αυτά και να διεκδικεί το κάθε παιχνίδι χωρίς να βλέπει αν ο αντίπαλος έχει πρόβλημα ή όχι. Το κάναμε με τον Πιερικό, το κάναμε με τον Θεσπρωτό, το κάναμε με τον Απόλλωνα Πόντου κι εδώ κάναμε τα ίδια κι αμέσως στο επόμενο παιχνίδι αυτός θα είναι ο στόχος μας και δεν θα αφήσουμε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος. Παίζουμε για την ομάδα μας, για τον κόσμο μας, συνεχίζουμε έτσι. Τα συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Να ευχηθώ στην Καβάλα που είναι μία πολύ συμπαθητική ομάδα για μένα, να βρει το δρόμο της, να σώσει την κατηγορία και τα επόμενα χρόνια να τη βλέπουμε όπως τη βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια που ήταν και στην παραπάνω κατηγορία και ήταν μια πολύ καλή ομάδα».

 

Νίκος Αθανασίου: “Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι”

Ο Νίκος Αθανασίου στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του, τόνισε ότι κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και παλεύουμε για να κερδίσουμε, ενώ απέφυγε να ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον του, για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Αναλυτικά ο ακραίος αμυντικός της Νίκης, δήλωσε τα εξής: «Δύσκολο παιχνίδι φάνηκε. Εμείς παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να νικήσουμε είτε είναι στην έδρα μας είτε εκτός. Υπήρχαν στιγμές του παιχνιδιού που είχαμε την κυριαρχία, υπήρχαν στιγμές άλλες που χάσαμε την κατοχή και την είχε η Καβάλα. Καταφέραμε και πετύχαμε τα δύο γκολ, έκανα και τη μία ασίστ και με το δεξί (γέλια). Όλα καλά, συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Να ευχηθώ στην Καβάλα ό,τι καλύτερο για την παραμονή στην κατηγορία».

Στην ερώτηση δημοσιογράφου για την αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζει ο ίδιος και για το εάν έχει αποφασίσει για την επόμενη χρονιά «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Να έχουμε υγεία πρώτα απ’ όλα και όταν έρθει η στιγμή θα τα δούμε αυτά. Είμαι εδώ και κοιτάμε το τώρα».

Αλεξάντερ Νούρι: «Δεν τα παρατάμε»
Την πίστη του ότι οι παίκτες του θα παλέψουν και τα δέκα εναπομείναντα παιχνίδια εξέφρασε ο προπονητής της Καβάλας. Αναλυτικά στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:
«Σήμερα είμαι πολύ απογοητευμένος με την εμφάνιση της ομάδας μας. Νομίζω ότι ήταν η χειρότερη εμφάνιση από τότε που είμαι στην Καβάλα και πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας στήριξαν και ήταν κοντά μας ξανά. Ήταν πολύ άσχημο το ότι δεν μπορέσαμε να τους ανταποδώσουμε κάτι. Πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να αλλάξουμε, επειδή η αντίδρασή μας σήμερα δεν ήταν καλή. Δεν ψάχνουμε καμία δικαιολογία, αλλά δύο από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας (Καζαντζίδης και Έμπαρτ), έλειπαν. Έπρεπε να είχαμε αντίδραση και περισσότερη ενέργεια. Δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο απ’ αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια, σήμερα πεσαμε αλλά θα σηκωθούμε, και θα πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Θα πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο στα δέκα παιχνίδια που απομένουν. Δεν τα παρατάμε».
Στη ερώτηση για την ψυχολογία και το ηθικό των παικτών του: «Η ατμόσφαιρα και το ηθικό είναι εντάξει. Σήμερα ήταν το πρώτο παιχνίδι που μας έλειπε το πάθος και η ενέργεια που είχε η ομάδα σε προηγούμενα παιχνίδια που είμαι στον πάγκο. Θεωρώ ότι δεν θα μας επηρεάσει αυτή η εμφάνιση και θα δείξουμε άλλο πρόσωπο στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για την εικόνα της Νίκης Βόλου: «Ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου. Συγχαρητήρια στη Νίκη, άξιζε τη νίκη, γιατί εμείς δεν ήμασταν καλοί. Την ανάλυση θα την κάνει ο προπονητής της Νίκης για την εμφάνιση της ομάδας του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.