Αλαφούζος προς παίκτες: «Φταίτε κι εσείς για το κακό ξεκίνημα»

Στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (17/10) ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες για το πολύ κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι η πρώτη φορά τους τελευταίους μήνες που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επισκέπτεται το προπονητικό κέντρο των «πρασίνων», ωστόσο, σήμερα μίλησε σε έντονο ύφος τονίζοντας στους ποδοσφαιριστές ότι έχουν και αυτοί σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού στις πρώτες τρεις αγωνιστικές (δύο ήττες και μία ισοπαλία).

Ενόψει του αυριανού (18/10) εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο το αφεντικό του «τριφυλλιού» ζήτησε πάση θυσία τη νίκη: «Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Έχουμε κάνει λάθη όλοι μας. Έχετε και εσείς ευθύνες. Για παράδειγμα στον αγώνα με τη Λάρισα δεν νομίζω ότι χρειαζόμασταν τον σούπερ προπονητή για να πάρουμε τη νίκη.

Την Κυριακή θα πάμε στο Ηράκλειο για τη νίκη. Από τη Δευτέρα (19/10) θα έχουμε νέο προπονητή και πιστεύω ότι θα αντιστρέψουμε το κλίμα κι από εδώ και στο εξής θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Αμέσως μετά αποχώρησε αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες και στον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος θα κοουτσάρει τους «πράσινους» στον αυριανό (18/10) αγώνα με τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.