Αλέκος Βοσνιάδης: «Τα αποτελέσματα έρχονται όταν είσαι σοβαρός»

Στο λάθος του Τσιμπούκα, από το οποίο προήλθε το γκολ της Βέροιας, στάθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά ότι η ομάδα φέτος παίζει καλά αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει φάσεις σαν αυτή του Βασιλείου στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας «θα πρέπει να τις τελειώνεις».
Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βοσνιάδης
«Είναι κάτι που παθαίνουμε σε πολλά παιχνίδια. Μπλοκάραμε τη Βέροια να μη δημιουργήσει το παιχνίδι της και δεν βρήκε λύσεις στην άμυνά μας. Πιέσαμε ψηλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο πολύ νωρίς, έχουμε τη μπάλα και κάνουμε τραγικό λάθος και δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση που την έχουμε δείξει εκατό φορές κι όταν μ’ αυτό τον τρόπο δέχεσαι γκολ, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αλλάξαμε πράγματα για να γυρίσουμε το παιχνίδι, η Βέροια κοίταξε να ροκανίσει το χρόνο. Εντάξει, είναι μέσα στο παιχνίδι κι αυτά. Πιέσαμε στο τελευταίο χρονικό διάστημα, έκανε μία καλή απόδοση ο Βελλίδης, κερδίσαμε τρία κόρνερ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Φύγαμε χωρίς να πάρουμε κάτι από εδώ, από την αρχή δουλεύουμε να κάνουμε μία καλή ομάδα, αλλά είναι μόνο καλή και δεν παίρνουμε βαθμούς. Αδικούμαστε από τη βαθμολογική μας θέση, αλλά όταν δεν παίρνεις βαθμούς και δίνεις κάτι εύκολο στον αντίπαλο, είναι λογικό να μην είσαι στη βαθμολογική θέση που θέλεις.
Είναι πολύ κοντά οι ομάδες και τα περισσότερα κρίνονται στο γκολ. Αν δώσεις ένα τέτοιο «φθηνό» λάθος, είναι φυσιολογικό να μην πάρεις τίποτα. Όσο περνούσε ο χρόνος αγχωνόταν η Βέροια. Τα αποτελέσματα έρχονται όταν είσαι σοβαρός, όταν αποφεύγεις αυτά τα εύκολα λάθη και στις φάσεις που σου δημιουργούνται εκεί (σ.σ. τη μεγάλη ευκαιρία του Βασιλείου στα τελευταία λεπτά), πρέπει να τις τελειώνεις και να πάρεις αποτέλεσμα. Είναι κάτι που παλεύουμε από την αρχή, κάνουμε πολλές ευκαιρίες, μάς γίνεται μία φάση και μας στερεί τους βαθμούς. Είναι κάτι που πρέπει να το βρούμε μέσα στην ομάδα. Είμαστε μία ομάδα που κοιτάμε να έχουμε το πλασάρισμα που έχουμε βάλει από την αρχή ως στόχο, αλλά νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Συγχαρητήρια στο κόουτς και στην αντίπαλη ομάδα, είναι φυσιολογικό συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα να δίνουν μία ηρεμία στην ομάδα, προσπαθήσαμε αυτή την ηρεμία να χαλάσουμε σήμερα, δεν τα καταφέραμε».

Σε ερώτηση για τις ομάδες που είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, εάν βρίσκονται δίκαια εκεί: «Όποιοι βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις είναι δίκαια, γιατί πήραν αποτελέσματα, δεν κάνανε λάθη για να βρεθούνε πιο πίσω. Εγώ θεωρώ με την εικόνα του, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Οι ομάδες που είναι ψηλά, με όποια απόδοση και να είχαν και κατόρθωσαν να πάρουν αποτελέσματα, δίκαια βρίσκονται ψηλά. Οι άλλες που έχουν καλές αποδόσεις και δεν παίρνουν αποτελέσματα, πρέπει να το διορθώσουν. Οι ομάδες που βρίσκονται ψηλά είναι αυτές που έπρεπε να είναι. Πιο κάτω είμαστε εμείς στο γκρουπ της εξάδας, θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος να βελτιώσουμε τη θέση μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.