Άλεξ Αντετοκούνμπο: Αποφάσισα να παίξω στην Ευρώπη, για να προετοιμαστώ για το ΝΒΑ

Ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας Αντετοκούνμπο, Άλεξ,  που έχει γεννηθεί το 2001, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα eurohoops.net έκανε γνωστό ότι παρά τις αξιοσημείωτες προσφορές από το NCAA, έχοντας αγωνιστεί φέτος στο Dominican High School, θα παίξει τη νέα σεζόν σε κάποιο ευρωπαϊκό σύλλογο, καθώς αυτό το θεωρεί ως την καλύτερη προετοιμασία για το NBA.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος Άλεξ Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Εξετάζω όλες τις επιλογές, έχω αρκετές από την Αμερική, αλλά έχω αποφασίσει να παίξω στην Ευρώπη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευρώπη, γνωρίζω το ευρωπαϊκό μπάσκετ και το καλύτερο πράγμα για μένα θα ήταν να υπογράψω ένα συμβόλαιο με ένα ευρωπαϊκό κλαμπ. Θα πρέπει να προπονηθώ μαζί με άντρες και να τους κοντράρω κι αυτό θα με βοηθήσει να έχω την εμπειρία του σκληρού ανταγωνισμού και της πίεσης.

Πιστεύω στον εαυτό μου και είμαι σίγουρος ότι η απόφασή μου να παίξω στην Ευρώπη αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Νιώθω έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, ώστε να είμαι πλήρως προετοιμασμένος για το NBA».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.