Ζήτησε Πανθεσσαλικό για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κοίλων ο Ολυμπιακός Βόλου

Προκειμένου να πανηγυρίσει... εντός έδρας την άνοδο στη Γ' Εθνική

Να χρησιμοποιήσει το Πανθεσσαλικό για το εντός έδρας παιχνίδι της 2ας Ιουνίου με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου, και ήδη το αίτημα κατατέθηκε στους αρμόδιους φορείς από τον Ερασιτέχνη, στον οποίο… γραφειοκρατικά ανήκει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στην αίτηση, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι δεν είναι δυνατόν η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να πανηγυρίσει την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική μακριά από την πόλη όπου εδρεύει και ειδικά σε άλλο δήμο. Ο άλλος δήμος είναι προφανώς αυτός του Ρήγα Φεραίου, καθώς η ΕΠΟ έχει ήδη εγκρίνει τη χρήση του γηπέδου του Βελεστίνου και για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κοίλων, μετά από αυτό με την ΑΕ Μαλεσίνας.

Προφανώς τώρα εναπόκειται στον δήμο Βόλου και στον φορέα διαχείρισης του Πανθεσσαλικού να δώσει την έγκρισή του. Εφόσον δεν υπάρχουν άλλες εργασίες στον χώρο, και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση μέχρι τα τέλη Ιουνίου, όταν θα φιλοξενηθεί εκεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ και Α/Γ Κ23 (29-30 του μηνός), τότε η λογική λέει ότι το Πανθεσσαλικό μπορεί να παραχωρηθεί για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κοίλων στον Ολυμπιακό Βόλου. Άγνωστο παραμένει βέβαια πού θα δοθεί το φιλικό παιχνίδι που έχει προαναγγείλει το ποδοσφαιρικό τμήμα, ως φιέστα για την κατάκτηση της ανόδου, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στα μπαράζ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.