«Άλλη» Εθνική στα ματς με Ιταλία, Βοσνία

Ριζικές αλλαγές αναμένεται να επιφέρει στην Εθνική ομάδα ο Τζον Φαν Σιπ ενόψει των εναπομείναντων αγώνων των προκριματικών του EURO 2020.

Αρχής γενομένης από τα ματς με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10), ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να μην συμπεριλάβει στις κλήσεις τους ορισμένα από τα «βαριά χαρτιά» της «γαλανόλευκης».

Για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια η Εθνική δεν θα δώσει το παρόν στην τελική φάση της διοργάνωσης, οπότε ο Φαν Σιπ θα ξεκινήσει το σχεδιασμό της «επόμενης μέρας» και στο πλαίσιο αυτό θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά στα επόμενα ματς, έτσι ώστε να διαπιστώσει ποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να στελεχώσουν τα επόμενα χρόνια το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στους αγώνες που ακολουθούν θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είτε έχουν μικρή παρουσία στην Εθνική, είτε θα κληθούν για πρώτη φορά.

Ήδη, ο Φαν Σιπ είχε διαδοχικά τετ-α-τετ με αρκετούς από τους πιο έμπειρους διεθνείς, τους οποίους ενημέρωσε για τις προθέσεις του στα προσεχή ματς των προκριματικών.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στους αγώνες με Ιταλία και Βοσνία δεν θα κληθούν οι αρχηγοί της «γαλανόλευκης», Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν και οι: Κώστας Μανωλάς, Ανδρέας Σάμαρης, Κάρλος Ζέκα και Κώστας Μήτρογλου.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι εάν οι προαναφερθέντες θα τεθούν προσωρινά εκτός Εθνικής ομάδας ή δεν θα κληθούν ποτέ ξανά στο μέλλον!

Επίσης σίγουρη θεωρείται και η απουσία του τραυματία Δημήτρη Πέλκα, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει εκτός και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έχασε την θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ από τον Ζίβκοβιτς.

Τα ονόματα των παικτών που ακούγονται ότι θα κληθούν ξανά ή, για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι αυτά των Τάσου Μπακασέτα και Τάσου Δώνη, καθώς και των νεαρών Γιάννη Μπουζούκη και Παντελή Χατζηδιάκου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.