Αμείωτοι οι ρυθμοί για τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου

Με τρέξιμο, πεζοπορίες και ασφαλείς δραστηριότητες στη φύση

Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν τα 381 μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου το τρέξιμο, τις πεζοπορίες και τις ασφαλείς δραστηριότητες στη φύση. Μετά από 4 συνεχόμενες βδομάδες στις οποίες οι πεζοπορίες ξεκινούσαν από τη Γορίτσα λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων για άσκηση με όχημα, οι πεζοπόροι είχαν την ευκαιρία την Κυριακή που πέρασε, να πάνε με ΙΧ λίγο πιο μακριά, στην Αγριά, όπου ήταν η αφετηρία για τη διαδρομή της εβδομάδας.

Μετά την άτυπη συνάντηση και την αναμνηστική φωτογραφία, όλοι χώρισαν και έκαναν τη δική τους πορεία σε ομάδες ως 7 ατόμων, όσων επιτρέπει η διάταξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.  Άλλοι έκαναν 14 χιλιόμετρα, ενώ τη μεγαλύτερη διαδρομή έκανε 7μελές γκρουπ που κινήθηκε σε Αγριά – Βροχιά – Σερβανάτες – Άγιο Λαυρέντιο – Δράκεια – Ανεμούτσα – Αγριά, κάνοντας 22,5 χιλιόμετρα σε 6 ώρες και 50 λεπτά, με υψομετρική 835 μέτρων.

Τμήμα της διαδρομής αποτελεί μέρος του Κένταυρου Υπερμαραθώνιου Πηλίου που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου από τον Νίκο Μαγγίτση, τον Γιώργο Ράιο και την ομάδα τους. Σημειώνεται ότι τότε θα γίνουν διαδρομές 52, 23 και 6 χιλιομέτρων, και τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου που θέλουν να μετέχουν, μπορούν να απευθύνονται στον Κώστα Παλάντζα που ανέλαβε τις εγγραφές για τον σύλλογο.

YouTube player

Εξάλλου, πριν μερικές ημέρες επισκέφθηκε τον Βόλο ο πρόεδρος της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών, Νίκος Τουμπουλίδης. Τα μέλη του ΣΔΥΒ είχαν την ευκαιρία να τρέξουν μαζί του, και να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τις δράσεις τους. Η ΟΜΓ είναι- όπως και ο ΣΔΥ Βόλου- μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.

Τέλος, επτά νέα μέλη γράφτηκαν στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου στο πρόσφατο διάστημα και ο ΣΔΥΒ τους καλωσορίζει στις τάξεις του. Πρόκειται για τους Εύη Βασιλειάδου, Παρασκευή Καρακατσάνη, Αλέξανδρο Κόρμπο, Αναστάσιο Μπαϊράμη, Peter Booth, Κωνσταντίνο Ξένο και Δήμητρα Πουλούλη. Έτσι ο ΣΔΥΒ αριθμεί πλέον 381 ενεργά μέλη, με τις εγγραφές να συνεχίζονται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.