Αμφίβολος ο Ευθυμιάδης για την Κυριακή, εκτός Τόσκας, Μέμος

Στο Γήπεδο της Άλλης Μεριάς προπονήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/3) ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον Λάκη Μπακάλη να μην έχει στη διάθεσή του, όπως ήταν το πιο πιθανό, τους στρατευμένους Τόσκα, Μέμο, που θα είναι εκτός αποστολής για το ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή, ενώ ατομικό έκανε και πάλι ο Ευθυμιάδης.

Οι δύο πρώτοι, λόγω της στρατιωτικής τους θητείας, απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με το τεχνικό τιμ να τους θεωρεί ήδη εκτός πλάνων ενόψει ΓΣΑ, άσχετα αν καταφέρουν να εξασφαλίσουν άδεια τις επόμενες μέρες. Το συγκεκριμένο γεγονός, φυσικά, κρίνεται απολύτως φυσιολογικό, καθώς είναι πολύ δύσκολο οι δύο ποδοσφαιριστές να βρουν τον επιθυμητό αγωνιστικό ρυθμό μέχρι την Κυριακή.

Σε ό,τι αφορά τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, ως γνωστόν, έλειψε από την προηγούμενη Παρασκευή από τον Βόλο, λόγω αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική Ενόπλων, επιστρέφοντας στις προπονήσεις την Τετάρτη. Μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα αγωνίστηκε σε φιλικό, κόντρα στην Σπάρτη, κατά το οποίο σκόραρε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του, στην ήττα της με 3-1. Παρόλα αυτά, η παρουσία του στην αναμέτρηση είχε ως αποτέλεσμα την επανεμφάνιση του προβλήματός του στον δικέφαλο κι έτσι ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε φυσικοθεραπεία και τρέξιμο, με τη συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στον ΓΣΑ να κρίνεται αμφίβολη.

Κατά τ’ άλλα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της τελευταίας του αναμέτρησης στο πρωτάθλημα του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, συνεχίστηκε, δίχως απρόοπτα, με τον Λάκη Μπακάλη να καταστρώνει ήδη τα αγωνιστικά του πλάνα. Η προπόνηση της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ το γήπεδο στο οποίο θα προετοιμαστούν οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο παραμένει ακόμα άγνωστο και το ενδεχόμενο να στερηθούν τελείως το ΕΑΚ και γι’ αυτή τη βδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.