Ανακοίνωσε Μπασδέκη ο Ολυμπιακός Βόλου

15χρονη γκαρντ που θεωρείται από τα ταλέντα του θεσσαλικού μπάσκετ

Μετά τις Νταϊάκη και Μητραλή, μία ακόμη Λαρισαία εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου, με τη 15χρονη Δέσποινα Μπασδέκη να αποτελεί πλέον μέλος των «ερυθρόλευκων».

Προερχόμενη από τον Σπάρτακο Λάρισας, η Δέσποινα Μπασδέκη σύμφωνα και με τους υπεύθυνους του βολιώτικου συλλόγου θεωρείται (όχι άδικα όπως επισημαίνεται) ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του θεσσαλικού μπάσκετ. «Συνεχίζουμε δυναμικά να δίνουμε τη δυνατότητα ανάδειξης και καθιέρωσης των μεγάλων ταλέντων από όλη τη Θεσσαλία» σημειώνει ο σύλλογος στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της Μπασδέκη, η παίκτρια αγωνίζεται με επιτυχία στις θέσεις «1» και «2». Χαρακτηρίζεται από την ευχέρειά της στο σκοράρισμα και τις ηγετικές της ικανότητες. Είναι βασικό μέλος της Μικτής κορασίδων της ΕΣΚΑΘ.

«Δέσποινα καλώς όρισες στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Να είσαι γερή και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να έχουμε μια καλή χρονιά, να απολαύσουμε το μπάσκετ που αγαπούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας» αναφέρει ο «ερυθρόλευκος» σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.