Ανακοίνωσε ότι σταματά την καριέρα του στο τέλος της σεζόν ο Δεληζήσης

Ξεχωριστή στιγμή στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ ήταν το επίσημο αντίο του Γιώργου Δεληζήση, ο οποίος ανακοίνωσε πως φέτος είναι η τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο…

Ο Δεληζήσης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και δήλωσε ευγνώμων για τις στιγμές που έζησε στον Άρη.

Όπως δήλωσε στη Nova:

«Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα, ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα του, δείχνει πως αναγνωρίζει την προσφορά μου. Τους αγαπάω. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, ευχαριστώ τον προπονητή μου, τον Άκη Μάντζιο. Είχα την επιθυμία να έρθω και να παίξω έστω και ένα λεπτό.

Αυτά τα έξι χρόνια πέρασα πολλά σε αυτή την ομάδα σε δύσκολα χρόνια, αν λάβουμε υπόψη και τη Β’ Εθνική. Ευχαριστώ τον Θεό για την δύναμη που μου έδωσε να παίξω αυτά τα χρόνια. Είμαι υπερήφανος που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας.

Ευχαριστώ και έναν άνθρωπο που δεν είναι πια κοντά μας, τον Παύλο Μυροφορίδη, χάρη και σε αυτόν ήρθα στον Άρη. Το δικό μου κεφάλαιο έκλεισε σήμερα, από αύριο η ομάδα αρχίζει την δουλειά για τον τελικό του Κυπέλλου. Μόνο αυτό είναι στο μυαλό, ξέρουμε πόσο το θέλει ο κόσμος, θα κάνουμε τα πάντα για να το φέρουμε στην Θεσσαλονίκη».

Για το μέλλον του ανέφερε: «Αντέχω ακόμα να παίξω, όχι σε υψηλό επίπεδο. Αλλά θέλω τόσο πολύ να κλείσω την καριέρα μου στον Άρη, οπότε δεν έχω άλλο κίνητρο για να παίξω, φεύγω… γεμάτος. Μακάρι να μπορέσω να αγωνιστώ ακόμα ένα λεπτό στα επόμενα παιχνίδια, αλλά το τέλος της σεζόν με βρίσκει να σταματάω το ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Τα παιδιά κατέθεσαν την ψυχή τους, από μία αδράνεια δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Συνεχίζουμε, δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι, κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Όπως αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης, θα κυνηγήσουμε την νίκη».

Στο τέλος των δηλώσεων πέρασε από δίπλα του ο Άκης Μάντζιος με τον οποίο αγκαλιάστηκε και τόνισε: «Είναι ένας προπονητής που τον αγαπάω και αξίζει να είναι σε μία μεγάλη ομάδα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.