Ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον Ηρακλή ο Σούλης Παπαδόπουλος

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Ηρακλή γνωστοποίησε στους παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ο Σούλης Παπαδόπουλος, λίγο πριν τη σημερινή (20/5) προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο πολύπειρος τεχνικός μίλησε στα αποδυτήρια μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη και συγκινησιακή ατμόσφαιρα, με τους παίκτες να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν, ενώ ένας-ένας τον αποχαιρέτησαν και υπήρξαν εκατέρωθεν ευχαριστίες για τη συνεργασία και το γεγονός ότι όλοι μαζί κατόρθωσαν να πετύχουν τον στόχο να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία και μάλιστα αήττητη.

Αμέσως μετά ο Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και φυσικά σ’ αυτό τον υπέροχο κόσμο του Ηρακλή, που για άλλη μία φορά όπως είδαμε στους αγώνες μπάσκετ που έδωσε η ομάδα στην Αθήνα, έδειξαν το μεγαλείο του Ηρακλή και την τεράστια δύναμη που έχει ο Σύλλογος και ο λαός του. 

Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη Διοίκηση της ΠΑΕ και ιδιαίτερα τον κύριο Ευγενίου, που πραγματικά αυτούς τους τρεις μήνες που ήμασταν μαζί, είχαμε μία ειλικρινή και άψογη συνεργασία, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. 

Την απόφαση για αποχώρηση την έχω πάρει από την περασμένη Πέμπτη, για κάποια πράγματα που έβγαιναν προς τα έξω, αν κι αυτό δυστυχώς γίνεται εδώ και περίπου έναν μήνα, παρόλο που τότε η ομάδα δεν είχε ακόμη σωθεί μαθηματικά. Αλλά τότε, δεν έλεγα τίποτε, ούτε αντιδρούσα, γιατί είχα στο μυαλό μου μόνο το καλό του Ηρακλή και πώς θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε εύκολα την παραμονή. Απλώς την Πέμπτη, που μίλησα με τον κύριο Ευγενίου, αποφασίσαμε να περιμένω να τελειώσουν οι αγώνες του μπάσκετ, καθώς δεν θέλαμε να φορτίσουμε τους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια ανόδου, με προβλήματα και θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το δέχτηκα και περίμενα κι έτσι σήμερα ήρθε αυτή η στιγμή που είναι πολύ δύσκολη για μένα, να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές μου και να τους εξηγήσω τους λόγους που φεύγω απ’ την ομάδα”.

Η παραίτηση Σούλη Παπαδόπουλου έρχεται μία μέρα μετά την ανακοίνωση του Ηρακλή ότι ο Ηρακλής έχει προπονητή, σχολιάζοντας τα σενάρια για συμφωνία με τον Γιώργο Παράσχο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.