Ανακοινώσεις Ατρομήτου Νέας Ιωνίας και Δάφνης για το μεταξύ τους παιχνίδι

Ανακοινώσεις εξέδωσαν για το μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (24/2) Ατρόμητος Νέας Ιωνίας και Δάφνη.
Η ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει: “Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, προσελκύοντας τουλάχιστον 200 άτομα στο γήπεδο, και οι πρωταγωνιστές να είναι οι ποδοσφαιριστές, για ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν γίναμε μάρτυρες μια εχθρικής διαιτησίας.
Πολλά σκληρά μαρκαρίσματα προς τους παίχτες της ομάδας μας δεν τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα, παίκτης της αντίπαλης ομάδας έφτυσε τον πρόεδρό μας μπροστά στη διαιτητική τριάδα και στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ χωρίς να υπάρξει καν παρατήρηση με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα, σε φάση που η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή ο επόπτης έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι με αποκορύφωμα το δεύτερο γκολ της Δάφνης στο 93ο λεπτά να μετράει κανονικά, ενώ ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ.
Επίσης γίναμε μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου περιστατικού, καθώς ο επόπτης γραμμής γύρισε προς τον πάγκο της ομάδας μας παρατώντας τα καθήκοντά του και επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά σε παίκτη της ομάδας μας μπροστά στα μάτια του παρατηρητή της Ένωσης.
Τέλος, να επισημάνουμε ότι δεν υποβαθμίζουμε την προσπάθεια της Δάφνης, καθώς έγινε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι κόντρα σε δυο πολύ καλές ομάδες”.
Η ανακοίνωση της Δάφνης τονίζει: “Η παρούσα ανακοίνωση έχει σκοπό να ενημερώσει (δεν συνηθίζουμε να βγάζουμε ανακοινώσεις) και να αποκαταστήσει την αλήθεια σε όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Όσον αφορά την διαιτησία επισημαίνουμε ότι η ορισθείσα διαιτητική τριάδα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και αντεπεξήλθε σε ένα ντέρμπι άριστα.
Όσον αφορά τον αθλητή της ομάδας μας, ο οποίος δήθεν έφτυσε τον πρόεδρο της αντίπαλης ομάδας αναφέρουμε τα εξής: Ο παίκτης μας, ο οποίος ήταν και αρχηγός της ομάδας μας  στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από το πρώτο λεπτό  έως και το τέλος του αγώνα δεχόταν απρόκλητη λεκτική επίθεση και ύβρεις από τον πρόεδρο του Ατρομήτου. Δεν έφτυσε κανέναν όπως ψευδώς αναφέρεται από την πλευρά του Ατρομήτου. Έφτυσε στο έδαφος (συνήθεια των αθλητών), καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο και αυτό εκλήφθηκε ως πρόκληση!!!
Το γεγονός αυτό αποτέλεσε την αιτία που η ομάδας μας δέχθηκε απρόκλητη επίθεση εντός των αποδυτηρίων κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου επιτέθηκε εκ νέου στον αρχηγό μας πιάνοντας τον από τον λαιμό.  Ακόμα και έτσι όμως ο αθλητής μας ζήτησε συγγνώμη από τον πρόεδρο (δείγμα της ποιότητας και του ήθους που διαθέτει ο συγκεκριμένος αθλητής μας).
Τέλος είναι λυπηρό σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος να βλέπουμε μπράβους στο γήπεδο να βρίσκονται δίπλα από τον πρόεδρο μιας ομάδας. Μάλλον τα δεκαπεντάχρονο που απαρτίζουν την ομάδα μας προκαλούν φόβο. Δεν θέλουμε να δώσουμε καμία συνέχεια στο χθεσινό συμβάν μετά το τέλος του αγώνα, απλά έπρεπε να αποκατασταθεί η αλήθεια σχετικά με όλα αυτά που συνέβησαν.
Τέλος, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Μίλτο Καλόγηρο και τον πρόεδρο της ομάδας του Σαρακηνού κ. Θοδωρή Γκλαβίνη, οι οποίοι προστάτεψαν την ομάδα μας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και γεγονότα που δεν συνάδουν με το αθλητικό ιδεώδες και με τον αθλητισμό είναι πάντα κατακριτέα και από εμάς στιγματίζονται.”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.