Ανακοινώθηκαν οι 1οι Αγώνες Μasters Τεχνικής Κολύμβησης-Το παρών θα δώσει η Νίκη

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ) ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των πρώτων Πανελληνίων αγώνων Masters TΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ.

Η προκήρυξη και το πρόγραμμα έχουν αναρτηθεί και οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα (κλειστό κολυμβητήριο 50μ) 10-11 Φεβρουαρίου 2024.

Όπως αναφέρει η Δ.Ε. κολύμβησης της Νίκης: «Στο τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου λειτουργεί τμήμα Μasters καθημερινά υπό την καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και των συνεργατών του.

Μια νέα προοπτική δίνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να ξεκινήσουν την άθληση, ενώ για όσους ήδη αθλούνται στην κολύμβηση, να βάλουν παράλληλα και αγωνιστικούς στόχους. Η τεχνική κολύμβηση Μasters είναι η νέα πρόκληση.

Προσκαλούμε στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας, τους ενδιαφερομένους να απευθυνθούν στη γραμματεία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου που λειτουργεί καθημερινά στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας Βόλου 16:00-20:00, να εγγραφούν και να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις. Τηλ. επικοινωνίας γραμματείας τμήματος 6947447627 κ. Πόπη Αποκρεμιώτη».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.