Ανανέωσε με Χουτζοπούλου και Μαστρογιάννη η Αργώ

Με την προετοιμασία της Αργούς να μπαίνει στην τελική της ευθεία για τη συμμετοχή της εκ νέου στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α2 Εθνικής Γυναικών, η διοίκηση έκανε γνωστό μέσω social media ότι δύο ακόμη παίκτριες, η Ασημίνα Μαστρογιάννη και η Κική Χουτζοπούλου παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας.

Όσον αφορά την Ασημίνα Μαστρογιάννη, πρόκειται για φοιτήτρια από την  Αθήνα, η οποία εντάχθηκε στην ομάδα πριν από δύο χρόνια προερχόμενη από τον Αίολο Ταύρου, ενώ εγγράφηκε για σπουδές  στο τμήμα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος. «Ανανέωσε και στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο γυναικείο τμήμα. Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και πέρσι συνέβαλε τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου της ομάδας μας» σημειώνεται στη σχετική ανάρτηση.

Σχετικά με τη Χουτζοπούλου, ο σύλλογος σημειώνει: «Η Χουτζοπούλου Κική φοιτήτρια από την Αλεξάνδρεια στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ανανέωσε την συνεργασία της με την Αργώ. Αγωνίζεται στην θέση της ακραίας. Το ΔΣ εύχεται στην αθλήτρια υγεία και πολλές επιτυχίες. Επίσης ευχαριστεί την Διοίκηση του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για την άψογη συνεργασία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.