Ανασύνταξη στη Νίκη Βόλου και τρεις ξεκούραστοι βαθμοί

Η Νίκη Βόλου θα πάρει χωρίς αγώνα την Κυριακή τους τρεις βαθμούς από την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Τη στιγμή που κανείς δεν ξέρει ποια ματς της 20ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου θα γίνουν και ποια όχι λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας, οι κυανόλευκοι δεν έχουν να ανησυχούν για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο, αφού δεν έχουν κάποια υποχρέωση.

Η … αναγκαστική ξεκούραση της Νίκης ήρθε σε μία κατάλληλη στιγμή, μετά την ήττα από το αιώνιο αντίπαλό της Ολυμπιακό Βόλου, που την έφερε και πάλι σε θέση κυνηγού, αφού υστερεί πλέον στην ισοβαθμία από τους ερυθρόλευκους. Οι κυανόλευκοι αντιμετώπισαν θετικά ότι δεν αγωνίζονται, αφού χρειάζονταν λίγο χρόνο να ανασυνταχθούν και να συνέλθουν ψυχολογικά, ώστε να αντιμετωπίσουν, όπως αρμόζει τη δύσκολη συνέχεια, που απαιτεί το απόλυτο με έξι στα έξι και την αναμονή κάποιας απώλειας του συμπολίτη.

Στη Νίκη αισθάνθηκαν την ανάγκη να επικοινωνήσουν μέσω του γενικού αρχηγού τους Τέλη Καϊμπαλίδη ότι αυτήν την ομάδα δεν μπορεί να την κρίνει αρνητικά και να την καταδικάσει κάποιος από ένα μόνο παιχνίδι, όσο κρίσιμο και να ήταν, αφού όλες οι συγκυρίες την περασμένη Κυριακή ήταν εναντίον της.

Κι αυτό γιατί είχε απουσίες σημαντικές, που την ανάγκασαν να παραταχθεί με ένα σχήμα ανάγκης, και  δέχθηκε γκολ στο πρώτο λεπτό, κάτι που δημιούργησε μεγάλη πίεση και δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Η διαβεβαίωση ότι κανείς δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τον στόχο και ότι η ομάδα θα κάνει το χρέος της, αλλά και η έκφραση της άποψης ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που έκαναν το ένα στατιστικό ρεκόρ πίσω από το άλλο, δεν μπορούν να ξέχασαν την μπάλα, έγινε, για να καταδειχθεί ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα τώρα στα δύσκολα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.