Αναβλήθηκε το φιλικό ΑΕΚ-Αρης στη Νέα Ιωνία στη μνήμη Θ. Δεσλή

Αναβάλλεται το φιλικό ΑΕΚ-Αρης στη μνήμη του Βολιώτη διαιτητή Θανάση Δεσλή, λόγω των συνεπειών από την κακοκαιρία Daniel.

Η ΚΑΕ AEK εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕΚ BC ενημερώθηκε ότι ο φιλικός αγώνας της «Βασίλισσας» με «αντίπαλο» τον Άρη, εις μνήμην του διαιτητή Θανάση Δεσλή, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου, στις 16 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται.

Οι καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας «Daniel», όπως είναι φυσικό, η αιτία.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC για άλλη μία φορά αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την οδύνη της προς τις οικογένειες όλων όσοι χάθηκαν άδικα, αλλά και τη συμπαράστασή της στο δράμα διαρκείας των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στη Μαγνησία, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΔΚΜ (Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Μαγνησίας): «Δυστυχώς λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή μας τις προηγούμενες ημέρες, σας ανακοινώνουμε ότι ο Φιλανθρωπικός Αγώνας στην μνήμη του Θανάση Δεσλή που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 16/09/2023 αναβάλλεται.

Τα εισιτήρια τα οποία είχαν διατεθεί απο την προπώληση τις προηγούμενες ημέρες μπορούν να επιστραφούν στα σημεία που τα είχαν προμηθευτεί οι φίλαθλοι και να τους επιστραφεί το αντίτιμο.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την οικογένεια της ελληνικής διαιτησίας για την συμπαράσταση και την έμπρακτη βοήθεια της. Αρκετές φιάλες νερού και είδη πρώτης ανάγκης απεστάλησαν και δόθηκαν σε όλους του συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη τόσο στην περιοχή μας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας αυτές τις δύσκολες μέρες.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για μια εκδήλωση αντάξια για της μνήμης του Θανάση Δεσλή και ευχόμαστε σε όλους του συμπολίτες μας Καλή Δύναμη και Καλό Κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες».
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.