Αναβολή για το Υδραϊκός-ΟΥΚ Βόλου λόγω κορωνοϊού

Έξι τουλάχιστον κρούσματα στον αντίπαλο των Βολιωτών

Το παιχνίδι της πρεμιέρας της Α1 Πόλο Ανδρών ανάμεσα σε Υδραϊκό και Παναθηναϊκό είχε αναβληθεί, ωστόσο το ίδιο έγινε και με την αναμέτρηση της ομάδας της Ύδρας με τον ΟΥΚ Βόλου που είχε οριστεί για αύριο Σάββατο στην έδρα της.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφονται στον Υδραϊκό, που είναι τουλάχιστον έξι, με αποτέλεσμα να ισχύσουν τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο  και το παιχνίδι ν’ αναβάλλεται, όπως αναφέρεται από την πλευρά του ΟΥΚ.

Αναγκαστικά τα μέλη του ΟΥΚ στρέφουν το βλέμμα τους καλώς εχόντων των πραγμάτων στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, που έχει οριστεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, όπου θα εκτίσει και την ποινή του ο Γλούμης που είχε αποβληθεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Βουλιαγμένη. Πάντως, είναι δεδομένη ότι οι υπεύθυνοι του ΟΥΚ Βόλου θα ήθελαν αυτό να γίνει στο παιχνίδι με τον Υδραϊκό, καθώς απέναντι στους «πράσινους» οι πιθανότητες για κάτι καλό είναι αυξημένες και θα ήθελαν η ομάδα να είναι πλήρης.

Όσον αφορά την πληρότητα, εντός της εβδομάδας οι νεοαποκτηθέντες ξένοι παίκτες του ΟΥΚ Βόλου, ο Αυστραλός Νικ Χάλλαμ και ο Αμερικανός Λουίς Αράγια ετοιμάζονται να βρεθούν επί ελληνικού εδάφους και στον Βόλο εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.