Αναζητά βαθμούς ο ΟΥΚ Βόλου

Στο ντέρμπι ουραγών με τον Άρη Θεσσαλονίκης

Μετά τη βαριά ήττα 17-7 από τον ΝΟ Χίου, η ομάδα πόλο Ανδρών του ΟΥΚ Βόλου συνεχίζει ν’ αναζητά βαθμούς, αντιμετωπίζοντας αύριο Τετάρτη στις 18:00 τον Άρη Θεσσαλονίκης εκτός έδρας και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του Ποαειδώνιου.

Πρόκειται για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, με το βολιώτικο σύνολο να καλείται να παλέψει για το καλύτερο, σε μια χρονιά που μόνο ιδανικά δεν έχει κυλήσει, αφού τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πολλά, και η παραμονή στην κατηγορία ένας στόχος που είχε τεθεί το περασμένο καλοκαίρι, αλλά χωρίς να έχουν γίνει βήματα προς την υλοποίησή του.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Άρη, ο τεχνικός του ΟΥΚ Βόλου Νίκος Βενετόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον Δ. Γκανάτσιο και Μπομπό, που απουσίαζαν από το παιχνίδι με την ομάδα της Χίου, ενώ αμφίβολη παρέμενε η συμμετοχή των Νικηφορίδη (ταλαιπωρείται από ίωση) και Μαρινάγη (είχε σπουδαστικές υποχρεώσεις εκτός Ελλάδας και αναμενόταν τελευταία στιγμή η επιστροφή του).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.