Αναζητά βαθμούς στην έδρα του ο ΓΣ Αλμυρού

Eκεί που πήγε να στρώσει λίγο η κατάσταση για τον ΓΣ Αλμυρού, μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ήρθε η ισοπαλία απέναντι στον πρωτοπόρο Πιερικό για να κατοχυρώσει νέα απώλεια βαθμών. Ωστόσο χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει για το σύνολο του Αλέξανδρου Κούρτογλου, που προετοιμάζεται για μία δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΑΟ Σελλάνων την ερχόμενη Κυριακή, στην οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Το γεγονός ότι ο Πιερικός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης δεν σήμαινε κάτι για την ομάδα του Αλμυρού, που έκανε ομολογουμένως πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, καθώς οι βαθμοί είναι αναγκαίοι άμεσα για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τη διοίκηση Ντελόπουλου άμα τη αναλήψει των καθηκόντων. Οπότε, την Κυριακή οι Αλμυριώτες θέλουν να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης.

«Για εμάς είναι ένας ακόμη τελικός. Για να δώσουμε αξία στην πολύ καλή εμφάνιση που είχαμε απέναντι στον Πιερικό, πρέπει να πάρουμε τη νίκη την Κυριακή. Μέσα στην έδρα μας είμαστε πληγωμένοι και θέλουμε να πάρουμε βαθμούς, για να είμαστε καλύτερα και σε ό,τι έχει να κάνει με τη συγκομιδή αλλά και με την ψυχολογία μας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι σίγουρα δύσκολο παιχνίδι και θα είναι απαιτητικό. Την ξέρω την ομάδα των Σελλάνων από τότε που εργάστηκα εκεί» σημείωσε μιλώντας στο «Magnesiasports» ο προπονητής του ΓΣ Αλμυρού.

Απουσίες ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής δεν καταγράφονται μέχρι στιγμής για το σύνολο του Αλμυρού. Οπότε πλήρες αναμένεται να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.