Αναζητεί τη συνέχεια ο ΝΠΣ Βόλος

Απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή

Έξι αγώνες στη σειρά χωρίς να χάσει από τη Λαμία συμπλήρωσε ο ΝΠΣ Βόλος, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League, καθώς  τρεις έχει κερδίσει, ενώ άλλοι τρεις ήταν ισόπαλοι, ωστόσο αυτό που προέχει πλέον για τους «κυανέρυθρους» είναι το παιχνίδι της Κυριακής για τη δεύτερη αγωνιστική, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ερχόμενος αντίπαλος του ΝΠΣ Βόλος ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του, γνωρίζοντας βαριά ήττα 4-0 από τον Παναθηναϊκό, και αυτό τον  κάνει ακόμη πιο δύσκολο για το σύνολο του Γκιγέρμο Αμπασκάλ.  Άλλωστε ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει σε καμία περίπτωση κακό έμψυχο υλικό, με την παρουσία του Μπρούνο Άλβες να ξεχωρίζει, ενώ εκεί αγωνίζεται και ο Αντώνης Ντεντάκης αλλά και ο Νίκο Μαρτίνες, που μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν ενταγμένοι στο δυναμικό του ΝΠΣ Βόλος.

Από πλευράς «κυανέρυθρων», αμφίβολος παραμένει ο Σωτήρης Νίνης, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι με τη Λαμία. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πάντως, την πρώτη επίσημη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος έβγαλε ακόμη περισσότερα συμπεράσματα και σαφώς πιο ασφαλή για την κατάσταση των παικτών του, σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Το σίγουρο είναι πάντως, ότι ο ΝΠΣ Βόλος θα βρεθεί στο Λεκανοπέδιο την ερχόμενη Κυριακή με διαθέσεις για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, ώστε το καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα να έχει συνέχεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.