Αναζητεί την ηρεμία της καθημερινότητας ο Ολυμπιακός Βόλου

Με τους παίκτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία να προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους

Να αφήσει όσο γίνεται πίσω του τις συνέπειες της θεομηνίας των προηγούμενων ημερών που σάρωσε τη Θεσσαλία θέλουν και τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, με παίκτες του να έχουν πληγεί βαριά σε ό,τι αφορά τα σπίτια και τις περιουσίες τους, και ενώ το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ θα αρχίσει τελικά το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν απέναντι στον Αίαντα Σούρπης, και πάλι ως γηπεδούχοι, περιμένοντας να είναι σε πλήρη ετοιμότητα το γήπεδο του ΕΑΚ, ώστε να δώσει εκεί το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Άγνωστο παραμένει αν μέχρι τότε θα γίνει κάποια ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο. Πιθανότατα όχι, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% αν θα είναι έτοιμο το γήπεδο για χρήση σε κανονικό αγώνα, τον πρώτο επίσημο για φέτος

Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου δεν μπορούν να σκεφτούν και πολλά, πέρα από τη σκληρή καθημερινότητα, με κάποιους από αυτούς που επλήγησαν ιδιαίτερα από την κακοκαιρία να μην συμμετέχουν στην τελευταία και να μπαίνουν σε ρυθμούς από την Τρίτη και μετά. Πάντως, αν βρεθεί αντίπαλος, θα δοθεί φιλικός αγώνας το Σάββατο, αν και πολλές ομάδες μετρούν πληγές επίσης σε όλη τη Θεσσαλία.

Ο προγραμματισμός ουσιαστικά τίθεται σε ισχύ από εδώ και πέρα, έστω κι αν τα νερά δεν έχουν υποχωρήσει σε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας. Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα λοιπόν το παιχνίδι με τον Αίαντα Σούρπης έρχεται σε πρώτο πλάνο, με τον αντίπαλο να έχει δείξει και τα τελευταία χρόνια στην Α’ ΕΠΣΘ ότι αποτελεί πάντα ένα σκληροτράχηλο σύνολο. Άλλωστε και οι δύο ομάδες, όπως όλες κάθε χρονιά, θέλουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με το δεξί.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.