Ανδριάντας του Ναβάρο στο Παλάου Μπλαουγκράνα

Η Μπαρτσελόνα θα τοποθετήσει ανδριάντα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο μπροστά από το «Παλάου Μπλαουγκράνα», αποκάλυψε ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης οι «μπλαουγκράνα» τίμησαν τον θρυλικό μπασκετμπολίστα τους σε μία λαμπρή εκδήλωση, κατά την οποία ανακοινώθηκε επίσης πως σήμερα (26/9) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της αίθουσας του Μουσείου της Μπαρτσελόνα, η οποία είναι αφιερωμένη στον τέως αρχηγό της.

Οι εκδηλώσεις προς τιμήν του «La Bomba» θα κορυφωθούν στις 25 Νοεμβρίου, όταν οι Καταλανοί θα υποδεχθούν τη Ρεάλ Μαδρίτης στο clasico του ισπανικού πρωταθλήματος και θα αποσύρουν τη φανέλα του.

Το Νο 11 θα αιωρείται έκτοτε στον ουρανό του «Παλάου Μπλαουγκράνα», δίπλα στις φανέλες των Αντρές Χιμένεθ, Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο, Νάτσο Σολοθάμπαλ και Ρομπέρτο Ντουένιας. Μετά τον αγώνα με τη Ρεάλ η «Barca TV» θα παρουσιάσει, σε πρώτη προβολή, ντοκιμαντέρ διάρκειας μίας ώρας για τη ζωή του Ναβάρο.

Ο ανδριάντας του Ναβάρο θα είναι ο πρώτος για αθλητή του τμήματος μπάσκετ της Μπαρτσελόνα. Έξω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μπαρτσελόνα, το «Καμπ Νου», βρίσκεται εδώ και χρόνια ο ανδριάντας του γεννημένου στην Ουγγαρία επιθετικού Λαντισλάο Κουμπάλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 17 Μαΐου 2002.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.