Ανδρουτσόπουλος: «Δεν έχουμε δικαίωμα πανηγυρισμών πάνω από 24 ώρες»

Εντυπωσιακός ήταν ο Θησέας στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς συνέτριψε εκτός έδρας τον Σαρακηνό με 1-5 με τρία γκολ του Βλάχου και δύο του Οικονόμου.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος μίλησε στο Magnesiasports, γι’ αυτό το πολύ επιτυχημένο ξεκίνημα, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήξερε πως θα έπρεπε να φτάσει σε πολύ ψηλά στάνταρ την απόδοσή τους και το έκανε, δήλωσε τυχερός που έχει δύο σπουδαίους παίκτες, τον Βλάχο και τον Οικονόμου, συμπληρώνοντας πως γενικότερα το ρόστερ έχει ποιότητα, ενώ έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, λέγοντας πως δεν έχουν δικαίωμα πανηγυρισμών πάνω από 24 ώρες.

Αναλυτικά η συνομιλία μας:

Η νίκη σας στην πρεμιέρα με τόσο μεγάλο σκορ επί μίας αξιόλογης ομάδας στέλνει μήνυμα για το πόσο δυνατός θα είναι φέτος ο Θησέας;

«Όπως ανέφερες, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ αξιόλογη ομάδα, η οποία πάντα έχει τη δική της ισχυρή δυναμική στον τοπικό χώρο.

Ξέραμε ότι έπρεπε να φτάσουμε σε πολύ ψηλά στάνταρ την απόδοσή μας, για να μπούμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα.

Οσον αφορά το αν θέλαμε να στείλουμε μήνυμα στους αντιπάλους μας, θα απαντήσω «όχι». Ο Θησέας είναι μια ισχυρή δύναμη στον χώρο εδώ και πολλά χρόνια και το ξέρουν όλοι οι ανταγωνιστές μας.

Εμείς θέλαμε να δικαιώσουμε τη δουλειά που έχουμε ξεκινήσει από τις 31 Ιουλίου και οι παίκτες μας να καταθέσουν την αξία τους στο 90λεπτο, όπως και έγινε».

Ήταν κακός ο Σαρακηνός ή πολύ καλός ο Θησέας και ήρθε αυτή η ευρεία νίκη;

«Ο Σαρακηνός στο πρώτο 20λεπτο κρατούσε μια ισορροπία στο ματς, στο δεύτερο ημίχρονο όμως απλοποιήθηκαν πολύ τα πράγματα για μας, όταν έγινε το 0-2 . Εκεί ο Σαρακηνός έπεσε αισθητά και φτάσαμε και σε άλλα τέρματα που έκαναν τη νίκη μας εμφατική».

Το σχόλιό σου για τον Βλάχο, που έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ σε τρία επίσημα ματς, και για τον Οικονόμου, που σκόραρε δύο φορές, αλλά ήταν συνολικά και ο ηγέτης μέσα στο γήπεδο…

«Εχω την τύχη ως προπονητής να έχω αυτούς τους δύο σπουδαίους παίκτες στα χέρια μου, που τόσα χρόνια μόνο σαν αντιπάλους τους ζούσα. Εγώ δεν θα μιλήσω για την ποδοσφαιρική τους αξία, γιατί είναι γνωστή τόσα χρόνια, θα πω μόνο ότι είναι παράδειγμα για τους πιο νέους ο τρόπος που δουλεύουν στις προπονήσεις και το πώς λειτουργούν και πώς προσεγγίζουν ένα επίσημο ματς, όσο πλησιάζουμε σ’ αυτά.

Συνολικά όμως και με τις τελευταίες προσθήκες του Δημητριάδη και του Βουρδάκη έχουμε ένα πλούσιο ρόστερ γεμάτο ποιότητα».

Η διαχείριση μίας τόσο μεγάλης νίκης που έκανε αίσθηση, ποια είναι την επόμενη μέρα;

«Όσον αφορά τη διαχείριση, έχουμε την εμπειρία να γνωρίζουμε ότι ένα πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, που δεν έχεις δικαίωμα πανηγυρισμών πάνω από 24 ώρες. Ήδη σαν οργανισμός χτίζουμε το επόμενο ματς, ξέρουμε ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά το Σάββατο, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω κάνοντας focus στην επόμενη πρόκληση.

Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά το ποδόσφαιρο αυτό είναι, δεν μπορείς να στέκεσαι πολύ σε επιτυχίες και αποτυχίες».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.