Ανετο 3Χ3 για τον Ολυμπιακό Βόλου με τεσσάρα επί της Αγχιάλου (pics)

Ο Σέττος πανηγυρίζει το 1-0
Με τον Κατσαγεωργίου να σκοράρει δύο φορές και τους Σέττο και Καρατσόλη από μία

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου καθάρισε από νωρίς και νικώντας την Αγχίαλο με 4-0, έχοντας προηγηθεί με 2-0 από το 8ο λεπτό, έκανε διά περιπάτου το τρία στα τρία στο ματς που έγινε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου για πρώτη φορά βρήκε το γρήγορο γκολ, αφού μόλις στο 2’ ο Σέττος από πλάγια δεξιά της περιοχής έκανε το σουτ, που κατέληξε στα δίχτυα και συγκεκριμένα στην απέναντι γωνία του Λειβαδίτη για το 1-0. Την πάσα έκανε ο Σκοπελίτης, ενώ ο ίδιος χρεώθηκε την ασίστ και στο 2-0, που επιτεύχθηκε έξι λεπτά μετά. Ο Σκοπελίτης με μπαλιά από τον χώρο του κέντρου βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Κατσαγεωργίου, που έκανε τη γρήγορη κίνηση και βγήκε στο τετ-α-τετ, κρεμώντας τον εξερχόμενο Λειβαδίτη με περίτεχνη προσπάθεια στο 8’.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων και ουσιαστικά καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς και πάλι ο Κατσαγεωργίου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 27’. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου κατέβασε την μπάλα μετά τη σέντρα του Σέττου από τα δεξιά και με θαυμάσιο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο κάτω από το αριστερό παραθυράκι, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ με 3-0 με ένα θεαματικό γκολ.

Μάλιστα, στο 47’ ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά στο χατ-τρικ με νέο σουτ από θέση βολής, αλλά απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Λειβαδίτης.

Δέκα λεπτά αργότερα η Αγχίαλος απείλησε για πρώτη φορά με τον Σταυράκη να αποκρούει χαμηλά σε κόρνερ στην αριστερή του γωνία το σουτ εκτός περιοχής του Ξηρομερίτη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έψαξε σε κάποιες φάσεις και το τέταρτο γκολ. Αυτό τελικά μπήκε στο 91’, με τον Καρατσόλη (4-0), που ευστόχησε σε κοντινό πλασέ παίρνοντας την ασίστ του Παπαδήμου, ο οποίος είχε αρχικά τροφοδοτηθεί από τον Νούσιο, που έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σταυράκης, Κακάμης, Κ.Σ. Καμπέρης, Κούλπας, Παπακώστας (67’ Γιαρλέλης), Γκαλίτσιος, Θ. Κυρίτσης  (46’  Νούσιος), Πετράκος, Κατσαγεωργίου (60’ Παπαδήμος), Σκοπελίτης (60’ Καρατσόλης), Σέττος (46’ Τζέκα)

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Λειβαδίτης, Κόκκαλης (83′ Σγατζής), Δράγνης, Σίμος (62’ Μπαρδάνι), Ξηρομερίτης, Τσότζωρας (46’ Γκογκινούδης), Τσέλιος (30’ λ. τρ. Αράμπογλου), Διαμαντένιας, Παπακώστας, Τσιαγιαννίδης, Μασούρας

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.