Άνετο πέρασμα από τον Αλμυρό για την Αγία Άννα

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Αγία Άννα στον Αλμυρό, επικρατώντας με 0-3. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν για ακόμα ένα παιχνίδι με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, μιας κι αντιμετώπιζαν προβλήματα απουσιών. Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος, το αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Τσιάμη και Ντόντα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πιστοποίησαν την ανωτερότητά τους με το 0-3. Στο 17’ ο Βούλγαρης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα -κι από τον αέρα- πήρε περίεργα φάλτσα και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φλίγκου. Στο 30’ ο Πετράκος –από τους καλύτερους παίκτες της Αγίας Άννας- έκανε το γέμισμα από τη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, ο Παπαδημητρίου με τον Τσιάμη διεκδίκησαν τη μπάλα, ο επιθετικός της Αγίας Άννας βγήκε νικητής, έφθασε μπροστά από τον Κοντογεωργάκη και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Στο 57’ ο Σέττος σκόραρε με σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Κοντογεωργάκη για το 0-2, εκμεταλλευόμενος την ωραία σέντρα από τα δεξιά του Κορέτα. Στο 67’ σουτ του Καλαμίδα από πλάγια θέση και έξω από τη μεγάλη περιοχή, τράνταξε τη δεξιά συμβολή των δοκών της εστίας του Γ.Σ.Α. Στο 69’ όμως κατάφερε να χριστεί σκόρερ με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, εκμεταλλευόμενος φανταστική ατομική ενέργεια του Παπαδήμου από αριστερά, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή σέντραρε για τον αφύλαχτο Καλαμίδα.
Γ.Σ.Α.: Κοντογεωργάκης, Τσιαγιαννίδης (56’ Μπαράκου), Οικονόμου, Ντόντα, Τσάμης (72’ Αράπης), Τετριμίδας (56’ Τσιάτσιος), Χριστοφορίδης (65’ Ζαντιώτης), Βούλγαρης, Κλουκουτάρας, Κοντοβάς, Μπένος.
Αγ. Άννα: Φλίγκος, Στεργίου, Καλαμίδας, Στεργιόπουλος, Χολέβας (73’ Κόκκας), Βέργος (73’ Κακαλιάς), Κορέτα, Πετράκος (70’ Τσέλιος), Παπαδημητρίου, Τζοβάρας (63’ Τσελεπής), Σέττος (63’ Παπαδήμος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.