Ανεβάζει στροφές και περιμένει ενίσχυση ο Ολυμπιακός Βόλου

Με φόντο το φιλικό στη Φήκη

Mε φόντο το εκτός έδρας φιλικό της ερχόμενης Κυριακής στη Φήκη απέναντι στον τοπικό ΠΟ, ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την προετοιμασία του, ενώ διοίκηση και τεχνικό επιτελείο βρίσκονται σε καθημερινή επαφή τόσο μεταξύ τους όσο και με άλλες πλευρές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Έχοντας επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, οι παίκτες παραμένουν συγκεντρωμένοι στις προπονήσεις, οι  οποίες παραμένουν απογευματινές. Πάντως, το πρωί του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί ένα χαλάρωμα, ώστε την Κυριακή οι παίκτες να δώσουν απέναντι στον ΠΟ Φήκης τη δυνατότητα στο τεχνικό επιτελείο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Όσον αφορά την ενίσχυση η αναζήτηση αφορά τουλάχιστον δύο παίκτες, τόσο έναν για τη γραμμή κρούσης όσο και έναν για την άμυνα, παίκτες όμως που θα λογίζονται ως βασικοί και θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Από την άλλη, τουλάχιστον δύο ακόμη ελπιδοφόροι παίκτες πιθανότατα θα ενταχθούν στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων», με τον Σάκη Θεοδοσιάδη ωστόσο να έχει τονίσει εξ αρχής ότι έχει ως κανόνα να δουλεύει όλη τη χρονιά με 23-24 παίκτες.

Την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας μαζί με αυτό της ερχόμενης Κυριακής τρία φιλικά στο πρόγραμμα από εδώ και πέρα, περιμένουν την ΕΠΟ και τις εξελίξεις όσον αφορά την έναρξη του πρωταθλήματος. Ελπίζουν πάντως ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση, αν και η προϊστορία και στη Γ’ Εθνική τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι πάντα προκύπτουν προβλήματα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.