Ανεβάζει στροφές ο Ολυμπιακός Βόλου στο Καρπενήσι

Έχει αρκετά ακόμη κενά στο ρόστερ του όμως

Ο Ολυμπιακός Βόλου ανεβάζει στροφές στο Καρπενήσι, με την ομάδα να κάνει καθημερινά πρωινές και απογευματινές προπονήσεις. Αυτό κάνουν και οι υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές με τον Σαλίν Ντιαμπί να δείχνει καλά στοιχεία και να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες στο να αποκτηθεί αλλά και τον Όσκαρ Σιαφά που και αυτός έχει δείξει καλά στοιχεία και θέτει υποψηφιότητα να παραμείνει στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Πρόκειται για σέντερ φορ από τη Νέα Γουινέα, μια θέση που έχει αποδυναμωθεί ο Ολυμπιακός και σίγουρα θα χρειαστεί να γίνουν κινήσεις εκεί.

Ένα νέο πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ καθώς ο Γιώργος Λαδάς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα. Ο νεαρός κίπερ δεν έχει πάει καν στο Καρπενήσι, με τους Ξενοδόχοφ και Κωνσταντίνου να είναι οι δύο διαθέσιμοι τερματοφύλακες αυτή την στιγμή. Οπότε, ο Ολυμπιακός πλέον θα κινηθεί για άλλη μια προσθήκη στον «άσο», που θα δημιουργήσει την απαραίτητη τριπλέτα εκεί. Όπως και να χει οι «ερυθόλευκοι» έχουν αρκετά κενά να συμπληρώσουν σε κάθε θέση και υπάρχει μια στασιμότητα αυτές τις μέρες.

Στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι με υποψήφιους αντιπάλους είτε το Αιγάλεω είτε την Σαντορίνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.