Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης μέρας της Σούπερ Λιγκ με τρία ματς

Με αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες αρχίζει και πάλι μετά τη διακοπή, λόγω εθνικής ομάδας, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη χρειάζονται τους τρεις βαθμούς και για ψυχολογικούς λόγους, έτσι ώστε να πάνε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Αμστερνταμ, όπου την Τετάρτη θ΄ αντιμετωπίσουν τον Αγιαξ για τον πρώτο αγώνα του Champions League.

Επικίνδυνη έξοδο πραγματοποιεί ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται στο «Θ. Βαρδινογιάννης» από τον διψασμένο για διακρίσεις ΟΦΗ που επανήλθε στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Πρίγιοβιτς, αλλά συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νίκο Καρέλη, που ενδέχεται να αγωνισθεί σ’ ένα τεστ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Τσέλσι στην Τούμπα για το Europa League. Και τα δύο αυτά παιχνίδια γίνονται σήμερα Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, σ΄ έναν αγώνα που θα αποτελέσει «γενική πρόβα» για την πρεμιέρα του Europa League την προσεχή Πέμπτη, με την Μπέτις στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με στόχο το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής, ο Άρης που αποτελεί τη μέχρι τώρα ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, υποδέχεται τη Δευτέρα τον Λεβαδειακό και μπροστά στους φιλάθλους του έχει την ευκαιρία να παραμείνει επικεφαλής στην κατάταξη. Επίσης, ο εντυπωσιακός Παναθηναϊκός με τον Γιώργο Δώνη να στηρίζεται σε νεαρούς Ελληνες παίκτες, φιλοξενείται από τη Λάρισα σε μία ανοικτή αναμέτρηση.

Τέλος, ο Ατρόμητος θα επιχειρήσει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα έδρα, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Λαμίας, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, αναμένονται οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός το Σάββατο και Ξάνθη-Παναιτωλικός την Κυριακή.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

18:15, «Θ. Βαρδινογιάννης»: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (NOVA)
19:00, «Γ. Καμάρας»: Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΡΤ)
20:30, ΟΑΚΑ: ΑΕΚ-Πανιώνιος (NOVA)

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

17:00, «Ξάνθη Arena»: Ξάνθη-Παναιτωλικός (ΕΡΤ)
18:15, «AEL FC Arena»: Λάρισα-Παναθηναϊκός (NOVA)
20:00, Δημοτικό Περιστερίου: Ατρόμητος-Λαμία (ΕΡΤ)
20:30, «Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (NOVA)

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου
19:00 «Κλεάνθης Βικελίδης»: Αρης-Λεβαδειακός (ΕΡΤ)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.