Ανώδυνη ήττα για τις νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου από τον Κρόνο

Η Σιουμουρέκη στην πρώτη θέση στις τρεις από τις πέντε κατηγορίες της στατιστικής
Με δίκαιη ήττα από τον πρωταθλητή Ελλάδος Κρόνο με 63-55 ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές  του υποχρεώσεις στην κανονική περίοδο των Wrising stars ο Ολυμπιακός Βόλου.
Η ομάδα της Ελένης Παπαθανασίου έχασε δίκαια από τον ανώτερο σε όλο τον αγώνα αντίπαλό της, ωστόσο σημασία έχει ότι ο στόχος της πρόκρισης στο φάιναλ φορ επιτεύχθηκε κι έτσι στις 10 και 11 Φεβρουαρίου οι ερυθρόλευκες  στην Αθήνα θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να πάρουν μέρος στην τελική φάση της διοργάνωσης ως η μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής περιφέρειας.
Απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου θα βρεθούν ο πρωταθλητής Κρόνος, οι αήττητες στη διοργάνωση Εσπερίδες και ο πολύ ισχυρός Παναθηναϊκός.
“Ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και αυτό αποτελεί τιμή και μας δίνει κουράγιο να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον.
Κοντά μας βρέθηκαν και μίλησαν στα κορίτσια μας ο υπεύθυνος του αναπτυξιακού γυναικών, μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ Κώστας Μίσσας και η κορυφαία Ελληνίδα καλαθοσφαιρίστρια και υπεύθυνη της προώθησης του γυναικείου μπάσκετ Εβίνα Μάλτση.
Τα καλύτερα έρχονται για τα κορίτσια μας”, σημειώνεται σε ανάρτηση του Ολυμπιακού Βόλου.
Δεκάλεπτα: 21-8, 33-20, 51-35, 63-55
Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Ανδρεοπούλου): Δομνίδου 2, Στολίγκα 20 (4), Τσιρογιώργη, Ανδρέου 9 (2), Μανωλοπούλου, Προδρομίδη 2, Φουστέρη 2, Τουμπανιάρη 2, Παπακώστα, Ζαφείρη 11 (1), Θεοδωροπούλου 9 (1), Σταθοπούλου 6
Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου-Χριστοδούλου) Μητραλή 11 (3), Ράπτη 8 (1), Μπασδέκη 2, Πολύζου 5, Τσομπανοπούλου, Σιουμουρέκη 13 (1), Καραστάθη 2, Κοτοπούλη 4, Νταϊάκη 10 (2), Ψιλιώτη, Ρωμούδη, Φούτρα.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.