Αντέδρασε ο Ολυμπιακός Β. και έφυγε με το διπλό από τον Αλμυρό

Με 0-1 επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι με γκολ του Σερτζίνιο στο 49'

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός Βόλου που μπορεί να ήταν αγχωμένος, αλλά έφυγε με το «διπλό» από τον Αλμυρό και έδειξε ν’ αντιδρά αμέσως μετά την ήττα-σοκ από τα Μετέωρα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Αθ. Ραγάζος, παρά τη σθεναρή αντίσταση της ομάδας του Στέλιου Αρσένου και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς, επικρατώντας με 0-1 για την εξ αναβολής 13η αγωνιστική.

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια υπεροχή, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να απειλήσει. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 17’. Ο Οικονομόπουλος έκανε τη μεγάλη μεταβίβαση για τον Σερτζίνιο, που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων» ο Λώττας έβγαλε τον Σαχινίδη απέναντι από τον Σταυράκη. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πρόλαβε τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ωστόσο στη συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να παραχωρήσει τη θέση του στον Βίτσο.

Στο 35’ οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη δημιούργησαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Σερτζίνιο έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Οικονομόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βίτσου. Την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σουτ του Λώττα στο 40ο λεπτό, ενώ είχε μεσολαβήσει ένα σουτ του Φλίγκου, το οποίο μπλόκαρε ο Βίτσος στο 37’. Στο επόμενο αμέσως λεπτό ο Γυμναστικός απείλησε για πρώτη φορά τον Γιακουμή. Ο Κοντοβάς έκανε την παράλληλη πάσα για τον Αναστασίου,ο οποίος έκανε ντεμπούτο και που με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ αρκετά νωρίς. Συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό της επανάληψης (49′) ο Σερτζίνιο με κεφαλιά έκανε το 1-0, αξιοποιώντας την σέντρα του Λώττα από τα δεξιά. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Σερτζίνιο έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Σαχινίδης από κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73’ οι παίκτες του Ολυμπιακού για ακόμη μία φορά απείλησαν την εστία των γηπεδούχων από σέντρα του Λώττα. Αυτή τη φορά ο Φλίγκος βρέθηκε ως αποδέκτης της μπάλας σε θέση βολής, αλλά αστόχησε με το κεφάλι. Οι ίδιοι παίκτες ήταν πρωταγωνιστές στο 80ο λεπτό, σε ακόμη μία προσπάθεια παρόμοια με την τελευταία, αυτή τη φορά από εκτέλεση κόρνερ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού που αντιμετώπισε την προηγούμενη του ομάδα, στο 83’ αστόχησε ξανά με σουτ από πλεονεκτική θέση, καθώς έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το 0-1 δεν άλλαξε ως το τέλος και ο Ολυμπιακός Β. πήρε ένα διπλό που βάσει της εξέλιξης του αγώνα το άξιζε.

 Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης (25’ λ.τρ. Βίτσος), Καρράς, Στουρνάρας, Ναουμίδης, Μπαρούτας, Αλεξανδρής, Δημηνάς (74’ Παπακώστας), Γκίκας (57’ Τσελεπής), Τσιώλης, Κοντοβάς (57’ Τζοβάρας), Αναστασίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος,  Πίντο, Οικονομόπουλος, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Κόλα, Σερτζίνιο (81’ Σκοπελίτης), Λώττας (90’+2’ Πατσής), Σαχινίδης (70’ Καμπλιώνης), Φλίγκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.