Αντετοκούνμπο:  Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό

Παρά τη δεδομένη απογοήτευσή του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι βέβαιος πως ο ίδιος και οι Μπακς θα επιστρέψουν δυνατότεροι και πως αργά ή γρήγορα θα πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.
«Στα playoffs πρέπει, όταν έχεις την ευκαιρία, να τελειώνεις τη σειρά. Είχαμε αυτή την ευκαιρία, αλλά φάνηκε πως δεν ήμασταν έτοιμοι. Έμαθα πολλά και διδάχτηκα ακόμη περισσότερα φέτος. Νιώθω πως γίνομαι καλύτερος και του χρόνου όταν επιστρέψω θα είμαι πιο έτοιμος. Είδα τι χρειάζεται για να γίνω καλύτερος.

Από τη στιγμή που αποκλειστήκαμε, έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω καλύτερα. Υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους μπορώ να γίνω καλύτερος. Δεν κρύβω πως πικράθηκα, καθώς ήμασταν μπροστά, απείχαμε δύο νίκες από τους τελικούς και δεν τα καταφέραμε.

Όμως λένε πως ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Όμως αυτό θα κάνει εμένα και την ομάδα πιο δυνατούς», τόνισε σε δηλώσεις του ο Greek Freak και συνέχισε: «Ήταν μια φανταστική σεζόν, πολύ πετυχημένη. Το πού ήμασταν και που φτάσαμε είναι σπουδαίο. Φορτίζομαι συναισθηματικά, όταν σκέφτομαι πόση δουλειά επενδύσαμε αυτή τη χρονιά. Είχαμε μια εξαιρετική πορεία, αλλά μπορούσαμε να πάμε ακόμη καλύτερα και αυτό το κάνει συναρπαστικό.

Όλοι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι, με πρώτο εμένα. Ελπίζω να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε φέτος. Είναι εντυπωσιακό πόσο έχει αλλάξει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Πριν πέντε χρόνια ο κόσμος ήξερε τους Μπακς, αλλά δεν ήταν ενθουσιασμένος για την ομάδα. Πλέον αυτό έχει αλλάξει και αυτό με χαροποιεί. Θα το κάνουμε βήμα-βήμα. Μπορεί όχι σε ένα ή δύο χρόνια, αλλά θα το κάνουμε. Θα είμαστε διεκδικητές του τίτλου και την επόμενη σεζόν, αλλά και για αρκετά χρόνια, κάτι που δεν μπορούν να το λένε έτσι εύκολα πολλές ομάδες», ανέφερε.
Τέλος, για το βραβείο του MVP, το οποίο διεκδικεί με Τζέιμς Χάρντεν και Πολ Τζορτζ, σημείωσε: «Χαίρομαι που είμαι ένας από τους τρεις φιναλίστ. Ελπίζω να το πάρω, αλλά κι αν δε γίνει, έχω πολλά χρόνια μπροστά μου και θέλω να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου, για να βρεθώ ξανά σε αυτή τη θέση. Πάντως δεν το σκέφτομαι όλη τη σεζόν, ούτε και τώρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.