Αντετοκούνμπο: «Θα αντιδράσουμε…»

Το 45ο double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο Μιλγουόκι, που υπέστη την 16η ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από το Φοίνιξ (114-105).

Το ντεμπούτο του Πάου Γκασόλ με τα «ελάφια» δεν αποδείχθηκε γούρικο για τον ίδιο και την ομάδα του (έπαιξε περίπου 5 λεπτά και δεν πρόλαβε να σκοράρει), ενώ ούτε οι 21 πόντοι και τα 13 ριμπάουντ του «Greek Freak» έφεραν κάτι το διαφορετικό.

Μετά την απρόσμενη ήττα για τους πρωτοπόρους της Ανατολής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι η ομάδα του θα αντιδράσει σίγουρα: «Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να ξαναβρούμε την ενέργεια που είχαμε και να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς.

Όπως κάνουμε πάντα, έτσι και τώρα, θα αντιδράσουμε και θα επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Είναι δύσκολο να δεχτείς πως χάσαμε δύο φορές φέτος από τους Σανς, αλλά ήταν καλύτεροι από μας και άξιζαν τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια και πιστεύω πως θα το κάνουμε απέναντι στους Πέισερς. Όλα θα πάνε καλά.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.