Αντί για Μέλμπουρν Βίκτορι στη Νιουκάστλ Τζετς ο Σιατραβάνης

Στην Αυστραλία όπως και να έχει...

Για την Αυστραλία αποχώρησε από τη Νίκη Βόλου ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός Σάββας Σιατραβάνης, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της μακρινής χώρας για λογαριασμό της Μέλμπουρν Βίκτορι, αλλά για τη Νιουκάστλ Τζετς στην ίδια κατηγορία (Α-League) όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο σύλλογος.

Στην ανακοίνωσή της, η αυστραλιανή ομάδα χαρακτηρίζει την προσθήκη του Σάββα Σιατραβάνη στο δυναμικό της ως εξαιρετική, που δίνει επιπλέον στοιχεία και δυνατότητες στην επίθεση. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο Σιατραβάνης με το εξαιρετικό παιχνίδι και την τεχνική του ικανότητα μπορεί να προκαλέσει… πονοκέφαλο στις άμυνες των αντιπάλων, αλλά και ότι έχει συνεργαστεί στην Ξάνθη με τον νέο προπονητή της ομάδας Άρθουρ Ντάιλς.

«Αυτή είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχω στην καριέρα μου και να φέρω αυτήν την επιτυχία στη Νιουκάστλ Τζετς» δηλώνει άλλωστε ο ίδιος ο παίκτης και συμπληρώνει: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ σε αυτήν την ομάδα, το στυλ παιχνιδιού ταιριάζει στις δικές μου ιδιότητες και θα δουλέψω σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι θα διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Από την άλλη, στην ανακοίνωση του αυστραλιανού συλλόγου φιλοξενούνται και δηλώσεις του διευθυντή της ομάδας Άρθουρ Πάπας (προφανώς ελληνικής καταγωγής) που τονίζει τα εξής: «Είμαστε σε επαφή με τον Σιατραβάνη εδώ και αρκετό καιρό και είμαι ευχαριστημένος που καταφέραμε να τον υπογράψουμε. Ο Σάββας είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να παίξει οπουδήποτε στο μπροστινό ένα τρίτο του γηπέδου, είναι απόλυτα επαγγελματίας και είναι ένας παίκτης που συνδυάζει το επιθετικό ένστικτο με μια φανταστική εργασιακή ηθική».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.