Αντιεπαγγελματική και χωρίς σεβασμό στους φιλάθλους η τηλεοπτική περιγραφή στο Νίκη-Κοζάνη

Η Super League 2, επειδή η κρατική τηλεόραση δεν ενδιαφέρθηκε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας, ανέλαβε να μεταδώσει μέσω του καναλιού της στο youtube, επιλεγμένα παιχνίδια.

Το τελευταίο ήταν το παιχνίδι της Νίκης με την Κοζάνη, στο οποίο η περιγραφή ήταν αντιεπαγγελματική και χωρίς σεβασμό προς τον κόσμο που παρακολούθησε το ματς.

Ο Λίταινας της Νίκης μετονομάστηκε σε Πιταΐνα στο πρώτο μέρος και Λιταΐνα στο δεύτερο, οι παίκτες διαμαρτύρονταν στον … άρχων της αναμέτρησης (το ουσιαστικά ο άρχων είναι άκλιτο προφανώς), ένας άλλος ποδοσφαιριστής ακούστηκε ότι … «καλύβει» την μπάλα, ενώ οι παίκτες της Νίκης είχαν καλά… «εκτελέσματα» στημένων φάσεων, για να … ανθολογήσουμε μερικά μόνο από τα μαργαριτάρια που ακούστηκαν. Μάλιστα στο τέλος ήρθε και η … αποθέωση με τη φράση “η Κοζάνη παίρνει μία σημαντική νίκη μέσα στην Καζίνα (ακατάληπτο, όπως έλεγαν και οι απομαγνητοφωνήσεις της Δίκης στο Koriopolis)”.

Δεν ξέρουμε πώς γίνεται η επιλογή των ανθρώπων που περιγράφουν τους συγκεκριμένους αγώνες και για τους οποίους εκφράζεται ισχυρή αμφιβολία αν είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, αλλά η διοργανώτρια αρχή εκτέθηκε στη μετάδοση του αγώνα Νίκη-Κοζάνη και καλά θα κάνει να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό στο φίλαθλο κοινό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.