Απ. Σανίδας: «Μεγάλο στοίχημα για μένα η Νίκη»

Στην εκπομπή του Σάκη Νταφέκα στον Βόλος 9.86 μίλησε ο νέος αντιπρόεδρος της Νίκης Αποστόλης Σανίδας, που χαρακτήρισε μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο την ενασχόληση σε διοικητικό επίπεδο με τους κυανόλευκους του Βόλου.

Αρχικά ο κ. Σανίδας είπε: «Ανέβηκα σκαλοπάτι. Είναι μεγάλο το στοίχημα για μένα και ευχαριστώ πολύ τον κ. Τζήμα που μου έκανε την πρόταση να αναλάβω αυτό το πόστο. Πιστεύω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να δούμε τη Νίκη εκεί της αξίζει. Με τον κ. Τζήμα γνωριστήκαμε στο φιλικό της 17ης Αυγούστου στα Κανάλια. Μετά το ματς παραθέσαμε ένα γεύμα στη Δ.Ε. της Νίκης και είπαμε πολλά. Σαν τύπος ο κ. Τζήμας μου άρεσε και μου είπε “σε θέλω μαζί μου”. Αυτό είναι όλο».

Για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση να αφήσει τον Απόλλωνα Καναλίων, ο κ. Σανίδας επισήμανε: «Ήταν δύσκολη, γιατί ο Απόλλων ήταν το μισό κομμάτι του εαυτού μου. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα έχω τον Απόλλωνα».

Για το αν βλέπει ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές, δήλωσε: «Προς το παρόν δε βλέπω τίποτα. Θα πρέπει να μπω στο πετσί της ομάδας. Προς το παρόν τώρα είμαι απέξω. Θα είμαι σε κάποιες αποστολές εγώ, κάποιες άλλες θα συνοδεύσει ο δεύτερος αντιπρόεδρος, ο Γιώργος Κουτσούκης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.