Απαγόρευση μετακίνησης για οπαδούς του Ολυμπιακού Β. στο κλειστό Ν. Ιωνίας

Η συγκυρία τα έφερε έτσι, ώστε την Κυριακή στις 11.00 το πρωί να γίνεται το ματς Νίκη Β.-Ολυμπιακός Β. για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ και στις 17.00 το απόγευμα το αντίστοιχο ματς των ανδρών για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο ματς των ανδρών αναμένεται να γεμίσει το κλειστό, αλλά μόνο από οπαδούς της Νίκης, αφού η αστυνομία αποφάσισε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει: «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

την απαγόρευση οργανωμένης  μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας  του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κατά την διεξαγωγή του  αγώνα Καλαθοσφαίρισης του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2019  – 2020  μεταξύ των ομάδων «ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 24.11.2019 και ώρα 17:00 στο  «Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου» για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.  Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4326/2015 και των διατάξεων του άρθρου 66 παρ. 3 του Ν.4410/2016, με τις οποίες επήλθε εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων σε αγώνες του επαγγελματικού αθλητισμού, καθίσταται σαφές ότι δεν μπορούν να ζητούνται ομαδικά εισιτήρια από τις Α.Α.Ε. ή τα Τ.Α.Α. δεδομένου ότι τα εισιτήρια εκδίδονται πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά με τον αριθμό του εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.