Απέκτησε Αποστόλου και Βλαχόπουλο ο Πύρασος

Ο Σάκης Αποστόλου

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πύρασος, που απέκτησε τον 34χρονο αμυντικό Σάκη Αποστόλου από τις Μικροθήβες (6 συμμετοχές στη Β’ ΕΠΣΘ το πρώτο εξάμηνο φέτος και 11 πέρσι με την ίδια ομάδα) και τον 22χρονο επιθετικό Φάνη Βλαχόπουλο από την Α.Ε. 2002 (2 συμμετοχές στη Β’ ΕΠΣΘ το πρώτο εξάμηνο φέτος).

Η ανακοίνωση για τον Αποστόλου:

“Ανακοινώνεται πως στην ομάδα μας θα αγωνίζεται πλέον ο Σάκης Αποστόλου, επιστρέφοντας στον Πύρασο, απ’ όπου ξεκίνησε την πορεία του στα γήπεδα του ποδοσφαίρου, προκειμένου να βοηθήσει με την εμπειρία του τη φετινή προσπάθεια. Γνώστης του συλλόγου, αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας κι αναμένεται να έχει σημαντική παρουσία. Μέχρι πρότινος ανήκε στον Α.Σ. Μικροθηβών, τη διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε για τη συνεργασία στη μεταγραφή”.

Η ανακοίνωση για τον Βλαχόπουλο:

“Η δεύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου για την ομάδα μας είναι ο Φάνης Βλαχόπουλος, επιθετικός, 22 ετών, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕ 2002 και πιο πριν είχε φορέσει τη φανέλα των Απόλλωνα Καναλίων, Άρη Μελισσατίκων, Μακρινίτσας και Διαγόρα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πυράσου και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες με την κυανόλευκη φανέλα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.