Απέκτησε τον Καλφούντζο ο Ολυμπιακός Βόλου

Την απόκτηση του Ηλία Καλφούντζου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως και τη λήξη της συνεργασίας με τους Κραγιόπουλο και Σεχολάρι Η ανακοίνωση για τον πρώτο έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έλευση στην ομάδα μας του Ηλία Καλφούντζου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Ο 20χρονος μπακ γεννηθείς 15/1/1998- έχει φορέσει την φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, της Κηφισιάς, της ΑΕΛ, όπου συμμετείχε στην Κ20, ενώ φέτος ξεκίνησε την αγωνιστική χρονιά στον Θεσπρωτό. Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται στον Ηλία υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Να σημειωθεί ότι ο Καλφούντζος έχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού κι αυτό έδειξε και στις προπονήσεις, αφού συν τοις άλλοις είχε μία μόλις συμμετοχή στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν με τον Θεσπρωτό.

Για τους Κραγιόπουλο και Σεχολάρι: «Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους Στέφανο Κραγιόπουλο και Αλέξανδρο Σεχολάρι και τους εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα τους».

Να σημειωθεί ότι ο Κραγιόπουλος αγωνίστηκε 12 φορές το πρώτο εξάμηνο με την ερυθρόλευκη φανέλα, όλες ως βασικός, ενώ ο Σεχολάρι έπαιξε 15 φορές, τις 10 ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα. Αμφότεροι σημείωσαν ένα γκολ.

Ο Σεχολάρι πήγε στο Πανθεσσαλικό χθες Τετάρτη (31/1), πριν η ομάδα αναχωρήσει για τις εγκαταστάσεις του Ερμή για προπόνηση, και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.