Από συνδρομητικό… ελεύθερο το Νίκη Βόλου-Απόλλων Πόντου

Η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Πόντου είχε προγραμματιστεί να προβληθεί μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας που συνεργάζεται η Super League 2, αλλά όσοι επιχείρησαν να συνδεθούν, έχοντας καταβάλλει το σχετικό αντίτιμο, είδαν… «μαύρο» και λίγο αργότερα την αναμέτρηση να μεταδίδεται ελεύθερα στο Youtube!

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που παρατηρείται πρόβλημα σε διαδικτυακή μετάδοση της φετινής SL2, μία διαδικασία μάλιστα που ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα… Το αποκορύφωμα των προβλημάτων φυσικά είχε καταγραφεί στο παιχνίδι Λεβαδειακός-Μακεδονικός, σε εκείνο δηλαδή που είχε δοθεί ένα πέναλτι στο 93’ με το οποίο γέλασε όλη η οικουμένη, με τη μετάδοση να έχει «μαυρίσει» από το 78’!

Μάλιστα, η Λίγκα είχε εκδώσει και ανακοίνωση με την οποία τόνιζε ότι αν συνεχίσουν να υπάρχουν προβλήματα θα διακοπεί η συνεργασία με την εταιρεία. Να που υπήρξε ένα ακόμη στο παιχνίδι της Νίκης με τον Απόλλωνα Πόντου… Επίσης, αυτοί που πλήρωσαν τη συνδρομή για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα δουν επιστροφή χρημάτων;

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.