Από τα χιόνια η νέα μεταγραφή του  Ίωνα Βόλου!

«Παγωμένο» παραμένει και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπως και οι περισσότερες διοργανώσεις, με τον Ίωνα Βόλου να δίνει τη δική του διάσταση στο όλο θέμα, σε συνδυασμό και με το χιόνι που κυριάρχησε από την περασμένη Κυριακή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Έτσι, ο Ίωνας… απέκτησε έναν καινούργιο παίκτη, έναν χιονάνθρωπο!

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους και παίκτες της ομάδας μας! Ελπίζουμε όλοι να είστε καλά και να προσέχετε.. Μας λείπετε και εμάς πολύ.. Πλησιάζει ο καιρός που θα επιστρέψουμε δυνατοί ξανά σε αυτό που αγαπάμε. Μέχρι τότε δώστε αγάπη στην οικογένειά σας και στους φίλους και χαρείτε μοναδικές στιγμές. Και επειδή ο Ίωνας είναι παντού, δεν θα μπορούσε να λείπει και από το χιόνι. Ευχαριστούμε πολύ τον παίχτη μας Θεόφιλο για αυτόν τον υπέροχο χιονάνθρωπο!» αναφέρει σε διαδικτυακή της ανάρτηση ο σύλλογος του Βόλου!

Το καλό με τους χιονανθρώπους είναι ότι τους διαμορφώνει κανείς όπως θέλει, οπότε ο Ίωνας μπορεί να αποκτήσει έναν ευέλικτο πλέι μέικερ ή ακόμη και έναν πανύψηλο γκαρντ!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.