Από την υπερπροσπάθεια στο ντέρμπι η Νίκη Βόλου

Ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου οι «κυανόλευκοι»

Η Νίκη Βόλου έμεινε στην υπερπροσπάθεια που κατέβαλε απέναντι στον Παναιτωλικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά η τύχη και η αστοχία της στέρησαν το επίτευγμα αυτό. Οπότε έχει αφοσιωθεί πλέον στις επόμενες υποχρεώσεις της με δύο δεδομένα: ότι δεν έγινε στην ώρα του το παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας, αλλά και ότι τη 10η αγωνιστική οι «κυανόλευκοι» έχουν ρεπό.

Έτσι, οι προπονήσεις, με τους παίκτες να παίρνουν τις απαραίτητες εορταστικές ανάσες, είναι αφιερωμένες στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Βέβαια, με την αναβολή του αγώνα με τον Αλμωπό, ο προπονητικός σχεδιασμός της Νίκης Βόλου πάλι άλλαξε. «Αυτοί που βγαίνουν εκτός προγράμματος στην υπόθεση με τον Αλμωπό είμαστε εμείς που θέλουμε να παίξουμε και «τιμωρούμαστε» έτσι. Αν χρειαστεί να παίξουμε θα πάμε και πάλι σε ένα «φορτωμένο» πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, έχουμε χάσει την μπάλα! Μία έρχονται ομάδες, μία φεύγουν ομάδες… Στενοχώρια γενικά…» δήλωσε άλλωστε και μετά το 7-0 επί της Καβάλας ο προπονητής της Νίκης, Αλέκος Βοσνιάδης, με το παιχνίδι απέναντι στον Αλμωπό να ορίζεται για τις 19 Iανουαρίου.

Οπότε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου προηγείται, με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού να περιορίζουν στις 2 χιλιάδες την παρουσία του κοινού, με τους «κυανόλευκους» να ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και προπονητικά ν’ αφοσιώνονται σ’ αυτό. Ήδη, ο Αλέκος Βοσνιάδης και οι παίκτες του επέστρεψαν στις προπονήσεις και όλοι είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΣΕ, επηρεαζόμενη ωστόσο από τις καιρικές συνθήκες, με έντονη βροχή να πέφτει σε ένα σημαντικό μέρος της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.