Από το φετινό φινάλε στη νέα χρονιά η Νίκη Βόλου

Ο σχεδιασμός με φόντο την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Νίκη Βόλου κοιτάει την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπως σημείωσε και ο προπονητής της, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά τον αγώνα με τον Θεσπρωτό, και ήδη ένα πρώτο ταμείο γίνεται στους κόλπους των «κυανόλευκων».

Η άνοδος διεκδικήθηκε αλλά δεν επιτεύχθηκε, και αυτό αυτομάτως καθιστά ανεκπλήρωτο και για φέτος τον συγκεκριμένο στόχο, και το σερί θετικών αποτελεσμάτων που σημειώθηκε αλλά και οι καλές εμφανίσεις δεν είναι παρά καλά στοιχεία στα οποία καλείται η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να στηρίξουν εν μέρει τη νέα χρονιά. Είναι φανερό ότι στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κανένα λάθος εντός του αγωνιστικού χώρου δεν μπορεί να συγχωρεθεί και κάθε γκολ, σε αναμετρήσεις που οι παίκτες σκοράρουν γενικότερα με το… σταγονόμετρο, μπορεί να κοστίσει υπερπολύτιμους βαθμούς. Την ίδια στιγμή όποια κίνηση εκτός αθλητικού πλαισίου μπορεί να κοστίσει ξεκάθαρα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, ενώ και δίκιο να έχει κανείς θα πρέπει να το διεκδικεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για να το βρει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που βρίσκει εφαρμογή στη Νίκη δεν είναι άλλο από αυτή της υπόθεσης Μπουόλι, με τους «κυανόλευκους» να θέτουν το θέμα της άδειας παραμονής του παίκτη της Βέροιας στη χώρα στα αρμόδια όργανα, αλλά να μην δικαιώνονται… δις!

Mε βάση τα λεγόμενα του προπονητή της Νίκης, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, σίγουρα αναμένονται κινήσεις για τρεις ποδοσφαιριστές. Αυτός ο αριθμός όμως μπορεί ν’ αλλάξει αναλόγως και με το ποιοι θα μείνουν στο ρόστερ και τη νέα χρονιά, και αυτό εξαρτάται από τις διαθέσεις αμφότερων των πλευρών, ή ακόμη και τρίτων, αν σκεφτεί κανείς ότι πχ ο Λογαράς αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στους «κυανόλευκους», ή από το ότι ο Χοσέτε Μιράντα έχει πραγματοποιήσει καλή χρονιά και έχει μπει στο μικροσκόπιο κάποιων ομάδων και από μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και από πρωταθλήματα άλλων χωρών, έστω και αν έχει διετές συμβόλαιο με τη Νίκη Βόλου.

Είναι δεδομένο άλλωστε ότι κάποιοι από τους παίκτες της Νίκης θα αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους άλλων συλλόγων, ενώ όπως γίνεται κάθε καλοκαίρι, απλά δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Από εκεί και πέρα βέβαια, πρέπει να τελειώσει και η αγωνιστική δράση για φέτος. Η συνέχεια δίνεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας για την 27η αγωνιστική το ερχόμενο σαββατοκύριακο, και ακολουθούν οι αναμετρήσεις με Ηρακλή εκτός, Πανσερραϊκό εντός και Παναθηναϊκό Β’ εκτός έδρας.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.